MAI VIST ABANS Els espectadors valoren l'estrena d'Eufòria' a TV3: "Des de 'Crims' que no veia res igual"

Miki Núñez amb alguns dels concursants a 'Eufòria' (TV3)

La primera gala va ser líder d'audiència amb prop de 300.000 espectadors i va arrasar entre el públic jove

Primera gala d''Eufòria' i èxit absolut d'audiència. Fins a 298.000 espectadors de mitjana i un 16,6% de quota, van seguir l'estrena del nou talent musical de TV3, presentat per Marta Torné i Miki Núñez. Una xifra que es va elevar fins a un impressionant 38,7% de quota entre la franja d'edat 13-24 anys.

4 ELIMINATS

Durant la primera gala, 16 aspirants van competir per aconseguir una de les 12 places que els convertia en concursants definitius. D'aquests, sis van quedar nominats i es van haver d'enfrontar al vot telemàtic del públic al plató. Els quatre menys votats, van quedar definitivament eliminats. Va ser el cas de la Looa (12% dels vots), el Pep (13%), l'Alvert (14%) i la Nerea (16%). En canvi, el Chung-man (20%) i la Llum (25%), van aconseguir classificar-se per la mínima.

Les xarxes aplaudeixen el format

Molts espectadors de TV3, van estar pendents de l'estrena del nou format i no van poder evitar dir-hi la seva a les xarxes socials. El missatge va ser unànime: "Ja era hora!". Destaca el missatge d'alegria del director del programa, Tono Hernández: "Molt contents d'arrencar el programa liderant la nit de divendres".

Entre les cares més populars que també van aplaudir el nou format, els presentadors dels telenotícies, Toni Cruanyes i Carles Costa: "Deixem estar el Telenotícies i anem a cantar i ballar Carles?", va escriure Cruanyes.

També Toni Clapés, presentador de RAC1, ha aplaudit el programa: "Han trigat anys a TV3 per veure que aquest format era possible". "Sigui com sigui, agradi més o menys, és brutal veure aquest format en català. Quina aposta tan valenta i necessària de TV3. D'entrada, pel què suposa en termes de llengua i música, enhorabona!", va dir el cantant Cesk Freixas.

ETIQUETES:

Deixa un comentari