PROFETA El vídeo de quan Zelenski era actor i que s'ha fet viral: "Putin ha estat derrocat"

Zelenski, a una de les escenes de 'Servidor del poble'

El president ucraïnès va protagonitzar la sèrie 'Servidor del poble' l'any 2015, en què interpretava a un professor que es convertia en president

El president d'Ucraïna Volodímir Zelenski, de només 43 anys, s'està convertint en un símbol mundial per la seva gestió de la invasió russa al seu país. I és que aquest llicenciat en dret, actor, productor i comediant, ha demostrat una gran gran habilitat per resistir i adreçar-se a la població des de les xarxes en un moment de màxima tensió i dificultats. Però cal remuntar-se a anys enrere per descobrir l'origen de l'ara polític.

Va ser a l'any 2006, quan Zelenski, ja molt popular al seu país, va demostrar que també era un gran ballarí. Va acceptar participar com a concursant de 'Ballant amb les estrelles', l'adaptació del 'Mira quién baila', que es va fer a Espanya i es va proclamar guanyador. En aquest vídeo es pot veure alguna de les seves actuacions:

Més tard, va crear la sèrie 'Servidor del poble', emesa entre el 2015 i 2019, en què ell mateix interpretava a un professor que es convertia en president d'Ucraïna. El nom de la sèrie, és el mateix que va utilitzar per crear el seu partit polític, que a les eleccions del 2019 el van catapultar a la presidència amb més del 73% dels vots. Un dels moments de la sèrie que ara s'ha convertit en viral és una escena en la què Zelenski surt exclamant "Putin ha estat derrocat!", una frase que ara encara agafa més rellevància.

En un dels moments de la sèrie, Zelenski rebia la trucada d'Angela Merkel en la què li anuncia que Ucraïna ha estat admesa a la Unió Europea. Però l'escena, acaba en broma i Merkel li acaba dient que havia estat un error, que a qui volia trucar era a Montenegro.

ETIQUETES:

Deixa un comentari