FESTA AMB POLÈMICA El 'FAQS' celebra 200 programes i acaba amb un polític del PP amb la samarreta d'Espanya

'FAQS' (TV3)

L'economista Sala-i-Martin també se les va tenir amb el tertulià Israel García Juez: "Jo no sé al teu planeta, però al meu…"

El 'FAQS' va celebrar aquest dissabte els seus primers 200 programes, en un especial des de la sala La Paloma de Barcelona. Els espectadors tampoc van faltar a la cita: 231.000 persones (16,1%) van fer líder d'audiència al programa. Ja són 5 temporades de l'espai, produït per 'El Terrat', que ha tingut tres presentadors: Ricard Ustrell, Laura Rosel i Cristina Puig. Els tres periodistes van aparèixer junts a l'inici per celebrar l'aniversari. "Cristina, tothom sap que no ens suportem, per tant, presenta-ho tu. Nosaltres marxem a sopar", va dir Ustrell en to de broma, tot i que ja no van tornar a sortir.

El programa també va reunir a personatges habituals com l'epidemiòleg, Oriol Mitjà, l'economista Xavier Sala-i-Martin o el conseller Argimon. També els seus tertulians més populars com Pilar Rahola, Jordi Barbeta, Ana Gómez i fins i tot el sempre polèmic Israel García Juez.

"Porto tres vacunes, he passat el covid i ens han fet un test d'antígens abans d'entrar. Vostè no creus que és exagerat?", va dir barbeta a Argimon. "Opino? Sí, ens ho podíem haver estalviat avui", va respondre el conseller de Salut, entre la sorpresa dels tertulians. Mitjà, va respondre contundent quan va ser el seu torn: "Ha estat molt injust tenir aquí als consellers i no poder respondre'ls en persona. El test i la mascareta eren molt importants avui. En aquesta salsa estem en risc".

Oriol Mitjà

"Nosaltres som com la CIA. Però els polítics no confien en nosaltres. He decidit que prefereixo dir les coses com són, perquè no espero cap favor a canvi. Al segon programa que vaig venir a TV3, em vaig trobar amb l'Alba Vergés als camerinos, pero ella no confiava en mi", va afegir Mitjà. "Al principi vam pensar que erets un boig. No et coneixíem i ens deies que tindríem milers de morts", va reconèixer Rahola.

Pilar Rahola

Sala-i-Martin se les té amb García Juez.

"Le agradezco al profesor Sala-i-Martín que hoy traiga la chaqueta en versión seda salvaje del equipo olímpico español", va dir el tertulià. "Cuando va a crecer la economia?", va acabar preguntant Juez. "Primera, celebro que la selecció espanyola vagi dels mateixos colors que La Paloma, que és la raó per la qual avui vaig de color vermell. Les meves jaquetes totes són de seda natural. I segon, jo no sé al teu Planeta però al planeta Terra, Espanya té un creixement positiu des de l'any 2013. No té massa sentit la pregunta que m'has fet", va respondre l'economista entre els somriures del públic.

Israel García Juez

Josep Bou sorprèn amb una samarreta d'Espanya

Abans d'acomiadar l'especial, Puig va donar pas a un altre convidat que no passa desapercebut, el líder del PP a l'ajuntament de Barcelona, Josep Bou. El polític va ser l'encarregat de portar el pastís, però va avisar: "Tinc una altra sorpresa preparada". I efectivament, en el moment de la foto d'equip i de bufar les espelmes, Bou es va treure una samarreta de la selecció espanyola amb el nom del 'FAQS'. Els xiulets del públic no es van fer esperar i Rahola va esclatar. "Fora!". Finalment el del PP la va acabar retirant i els col·laboradors van fer el fi de festa amb música i confeti. Per molts anys!

Bou amb la samarreta d'Espanya al 'FAQS'

ETIQUETES:

Deixa un comentari