CRISI D'AUDIÈNCIA David Valldeperas apartat de la direcció de 'Sálvame', passarà a ser nou col·laborador

David Valldeperas i Jorge Javier a 'Sálvame'

L'actual director de 'La Fábrica de la Tele', Óscar Cornejo, agafarà les regnes del programa de Tele 5

La gran crisi d'audiència que pateix 'Sálvame', sembla no tenir fàcil solució. Després de l'acomiadament sonat de Paz Padilla, ara la llista de damnificats arriba a les més altes esferes. Segons ha avançat aquest dimarts el digital Bluper i ha pogut confirmar elmondelatele.cat, Mediaset i la productora del programa 'La Fábrica de la Tele', han decidit rellevar a David Valldeperas i Alberto Díaz, actuals directors del programa de les tardes de Tele 5.

El canvi totalment inesperat, implicarà que el tarragoní Óscar Cornejo, propietari de 'La Fábrica de la Tele' i exmarit del líder socialista a Barcelona, Jaume Collboni, agafarà el relleu al capdavant de la direcció de 'Sálvame Naranja'. Per la seva banda, David Linares, actual director de 'Socialité', dirigirà la versió del 'Sálvame Lemon tea'. Aquests canvis també afectaran a l'espai dels migdies del cap de setmana. El fins ara redactor Javier de Hoyos, passarà a dirigir 'Socialité', espai que presenta María Patiño.

Valldeperas nou col·laborador i Díaz al 'Deluxe'

Tot i els canvis, Valldeperas i Díaz seguiran vinculats al programa. Segons Bluper, Valldeperas, nascut a Barcelona fa 48 anys, passarà a ser nou col·laborador de 'Sálvame' i Díaz s'encarregarà de reflotar el 'Deluxe', un espai que ja va dirigir entre els anys 2014 i 2017.

Canvis de col·laboradors

Tot sembla indicar que els moviments a la cúpula no seran els únics canvis que patirà el programa ens els propers dies i setmanes. Alguns dels actuals col·laboradors podrien tenir els dies comptats. La intenció de la nova direcció seria incorporar a nous perfils per mirar de tornar a enganxar als espectadors.

Reacció en directe

A la mateixa hora que saltava la notícia, Jorge Javier Vázquez ha aparegut a la pantalla i no ha pogut evitar dir-hi la seva. El presentador ha anat a buscar a David Valldeperas i li ha preguntat: "A tu no t'havien acomiadat?". "Encara no, faig vaja a la japonesa", ha respost l'encara director. "No us deixaré marxar, sense vosaltres no soc res", ha afegit el de Badalona.

Valldeperas i Vázquez a 'Sálvame'

ETIQUETES:

Deixa un comentari