Artur Mas parla sobre Pujol, Junqueras i Puigdemont a 8tv: "Jo no li he girat l'esquena com han fet d'altres"

Sílvia Cóppulo, Miquel Valls, Artur Mas i Mayka Navarro a '8maníacs'

El 129è president de la Generalitat ha concedit una sonada entrevista a 8tv: "Tinc una bona relació amb Jordi Pujol"

Miquel Valls ho ha tornat a fer. El presentador del '8maníacs' de 8tv, reuneix cada diumenge als millors entrevistats de la televisió catalana. L'últim en acceptar la invitació ha estat ni més ni menys que el 129è president de la Generalitat, Artur Mas. "Sap que vostè sempre fa molta audiència?", ha reconegut Valls.

El polític, que ja és avi de dues bessones, la Gal·la i l'Helena, ha parlat més relaxat i directe que mai. No tornarà a la política, però seguirà fent entrevistes al seu canal de YouTube: "En faré com a mínim set més". Mas ha parlat de Pujol, Ucraïna, Junqueras i Puigdemont, però també ha reconegut què va fer al casament de la seva filla: "Vaig ballar el 'Mas style' del 'Polònia'".

TITULARS D'ARTUR MAS

"Veig veient sovint al president Pujol. Ens truquem algunes vegades. Tenim una bona relació. Jo no li he girat l'esquena com sí que han fet d'altres"

"Ara que Jordi Pujol és un símbol caigut, jo al revés de molta gent, m'he intentat apropar més amb ell"

"He intensificat la meva relació amb Jordi Pujol, tot i estar decebut pel que va explicar. Però quan poso en una balança els actius que ha aportat en aquest país, superen de molt als passius"

"El 27 d'octubre del 2017 no va ser una victòria"

"No estem en una situació bèl·lica com a Ucraïna. Crec que la comparació de Junqueras no és afortunada"

"Carles Puigdemont s'ho va jugar tot per la independència"

"A Pere Aragonès el conec poc. Però totes les converses han estat molt correctes en el tracte"

"M'ha sorprès l'agressivitat i la mala baba acumulada que hi ha hagut a la crisi entre Ayuso i Casado al PP. Tan de bo en Feijóo sigui capaç de trobar espais de diàleg"

"Ja que no podem votar al rei emèrit a les eleccions, almenys que la justícia pugui actuar"

"La gestió d'Ada Colau és clarament millorable. Espero que es trobi una manera de canviar-ho, hem tingut èpoques molt millors"

ETIQUETES:

Deixa un comentari