AQUEST DIUMENGE Així és 'Després de tu', la nova sèrie conjunta entre TV3, À Punt i IB3 que s'estrena aquest diumenge

'Després de tu'

Es tracta d'una comèdia dramàtica de 20 capítols de 25 minuts, amb un cost d'1.150.000 euros i produïda per la productora de Toni Soler

TV3, À Punt i IB3, les tres televisions de Catalunya, el País Valencià i les Balears, estrenaran diumenge 6 de febrer a les 22h, la sèrie 'Després de tu'. Es tracta d'una comèdia dramàtica de 20 capítols de 25 minuts, amb un cost d'1.150.000 euros, (75% assumida per À Punt i un 25% per TV3), produïda per Minoria absoluta ('Polònia, Està Passant') i Albena Produccions.

La sèrie s'ha rodat als estudis de la televisió valenciana a Burjassot, en un plató de 360°; i també en altres localitzacions naturals a València, Burjassot o Godella.

Tot i que TV3 emetrà els dos primers capítols en prime time, després del 'TN Vespre', a partir de diumenge 13, la sèrie anirà a les 22.50, després del '30 Minuts'. Del repartiment destaca el paper protagonista de Sergio Caballero, al costat de Verónica Andrés, Amparo Moreno, Carles Sanjaime, Roberto Hoyo, Carla Pascual, Borja Espinosa i Jasmina Drissi, entre d'altres.

Presentació de la sèrie 'Després de tu' a València

Un 'Com si fos ahir' per al prime time

Aquest dimecres, s'ha fet la presentació de la nova ficció a València, a la qual ha pogut assistir elmondelatele.cat, i que ha comptat amb la presència dels tres directors de les cadenes públiques, Vicent Sanchis (TV3), Alfred Costa (À Punt) i Andreu Manresa (IB3).

Sanchis, nascut a València, s'ha mostrat satisfet de tornar a casa per un dia: "És un acte molt important per a mi. Torno a casa, al costat d'on vaig néixer", ha dit el de TV3. El director de la cadena pública, s'ha congratulat de que tots els projectes fets amb À Punt, com la pel·lícula 'La mort de Guillem', "també han funcionat a Catalunya".

A l'acte també ha estat present el cap de Ficció de TV3, Oriol-Sala Patau, que ha comparat la sèrie valenciana amb la novel·la dels migdies a TV3, 'Com si fos ahir': "També parla de problemes socials del dia a dia".

Així és 'Després de tu'

En Pau és un dibuixant rondinaire i romàntic que, en quedar viudo, diu a tothom que està bé, però la realitat és que ni està bé, ni pot dibuixar, ni pot esborrar el record de la Raquel, la seva dona. Mentre brega amb això, haurà d'aprendre a ser pare en solitari de dos adolescents que han perdut la mare. L'únic que ajuda en Pau a superar aquest tràngol és el fet que pot veure i parlar amb la Raquel com si fos viva i sense que ningú se n'adoni.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Josep Pujadas

    Pinta molt bé, veurem que tal diumenge

Deixa un comentari