Rocío Flores torna a Tele 5 i amenaça: "Com expliqui el que he viscut, s'esfondra Espanya"

Rocío Flores a Tele 5

La filla de Rocío Carrasco ha reaparegut a 'El programa de Ana Rosa' després d'una operació d'augment de pit

"Fa un mes que no vèiem a Rocío Flores en aquest programa". Així ha rebut Joaquín Prat, presentador de 'El programa de Ana Rosa', a la filla de Rocío Carrasco, després d'unes setmanes de baixa a causa d'una operació per augmentar-se el pit. "L'aturada m'ha servit per quedar-me tranquil·la a casa i contenir-me", ha dit Flores. Però lluny de posar treva, la noia ha carregat amb duresa contra la seva mare i Fidel Albiach: "Ella no respon perquè ha de consultar la resposta amb Fidel. Que el meu pare és l'ésser i Fidel és un ésser de llum, i del que menys té és llum".

"Si algun dia em dona la gana, i vull explicar-li al món les meves vivències, potser s'esfondra Espanya", ha afegit Flores, que ha reiterat que "mai m'hauran pogut escoltar una falta de respecte cap a la meva mare". Tot i això, ho ha aprofitat per llançar un nou dard: "Jo no em posaré a explicar la meva vida ara en 40 minuts o en una hora, quan s'ha fet durant un any una docusèrie més que editada i mesurada".

Unes declaracions, que han estat recollides a 'Sálvame', amb un vídeo on han volgut desmuntar una a una les seves paraules:

Però les crítiques de Flores han anat a més, insinuant que la seva mare no responia per por: "No tinc por de dir el que penso. I saps per què no tinc por? Perquè ni em tremola el pols a perdre una cadira, ni em tremola el pols a perdre un lloc de treball". Una acusació que ha estat desmentida pel propi Jorge Javier: "La teva mare no contesta perquè la productora li va demanar que ho fes al programa de divendres".

Per últim i a preguntes del nou especial que aquest divendres emetrà Tele 5 amb Rocío Carrasco i la productora de 'Sálvame', Rocío Flores, s'ha mostrat molt clara: "En directe no, no donaré audiència a 'La Fábrica de la tele', ho veuré en diferit". Una resposta sorprenent en compte, tenint en compte que treballa a la mateixa cadena i l'audiència es mesura amb aquelles llars que tenen audímetre.

ETIQUETES:

Deixa un comentari