El col·laborador de 'Sálvame' Josep Ferré, es declara "antimonàrquic"

Miquel Valls i Josep Ferré a 8tv

L'actor tarragoní s'ha convertit en un dels col·laboradors fixos del programa de Tele 5 on cada setmana es posa en la pell d'un personatge famós

Josep Ferré (52, Tarragona), triomfa cada divendres a 'Sálvame' on imita als personatges més famosos de la televisió. Va debutar com a actor a la companyia de teatre 'La Cubana' i va passar per sèries com 'El cor de la ciutat' a TV3. El seu salt a la fama va ser amb el paper de Soledad León de Salazar al programa 'Vitamina N' de Jordi González a City TV. Tele 5 el va anar a buscar durant el confinament per posar un toc d'humor al seu programa de tarda i l'èxit va ser tal que ja hi té plaça fixa un cop a la setmana.

L'actor que ara viu a Barcelona, ha passat pel programa '8maníacs' de Miquel Valls a 8tv. Entre d'altres, ha explicat que està fins a dues hores per fer la caracterització dels personatges i que algun col·laborador de 'Sálvame', no es va prendre força bé la seva imitació: "A Anabel Pantoja li va sentar molt malament la meva imitació fins que després d'una publicitat va canviar el xip, li deurien dir algo…", ha dit Ferré.

Tot i això ha reconegut que té molt bona relació amb tots els col·laboradors. "Amb la Chelo em porto molt bé perquè compartim hotel, i amb la Lydia Lozano o María Patiño també"

El tarragoní ha reconegut que quan el van trucar de Tele 5, "no podia ni dormir, pensava que no seria capaç" i que només té uns 3 dies per preparar-se al personatge. L'imitador que també ha interpretat al rei emèrit s'ha definit republicà, sense pèls a la llengua: "Soc antimonàrquic, ho tinc molt clar".

No és la primera vegada que el català es pronuncia sense manies, tal i com va demostrar temps enrere al seu Instagram, publicant una imatge votant al referèndum de l'1-O.

Alguns dels seus millors moments a 'Sálvame':

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Ariel

    No que després resultarà que a Telecinco no fan política, són molt neutrals, parcials i plurals.

Deixa un comentari