Jorge Javier Vázquez: "Tinc ganes de plorar però no canviarem els continguts de 'Sálvame'"

Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame'

El presentador de Tele 5 ha analitzat com afronta haver de fer el programa quan hi ha notícies com la guerra Rússia-Ucraïna

Mentre la majoria de cadenes, han aixecat la seva graella per seguir l'evolució del conflicte entre Rússia i Ucraïna, Tele 5 ha continuat com si res. Jorge Javier Vázquez, ha presentat el seu 'Sálvame naranja', amb els mateixos temes de sempre. El de Badalona, a banda de ser el presentador estrella de Tele 5, també col·labora un cop a la setmana a 'La tarda de Catalunya Ràdio'.

Abans d'entrar en directe a Tele 5, Catalunya Ràdio ha decidit mantenir la secció del presentador, tot i que amb els presentadors no semblaven gaire convençuts: "Sembla surrealista connectar amb aquesta persona però és interessant saber com ho ha viscut ell", ha dit Elisenda Carod, donant pas a Vázquez des de Madrid.

"Escolta em fa una mica de vergonya parlar ara, després del que hem escoltat", ha respost Vázquez. "Feia temps que no tenia tantes ganes de plorar. Estem tots en xoc, què pot arribar a passar?", ha afegit.

Els de la ràdio pública s'han interessat per si el de Badalona faria un 'Sálvame' especial davant d'un atac mundial a gran escala com el d'avui. El de Tele 5 ha estat clar: "No canviarem els continguts del programa. La gent que ens mira és perquè no vol veure altres coses. El que sí que patim és una baixada d'audiència, que estem notant des de la crisi del PP. Ja hi ha cadenes preparades per parlar d'aquests temes", ha reconegut Vázquez."Hi ha molta gent que em diu que quan arriben a casa no volen pensar i els agrada mirar 'Sálvame'", ha acabat dient el presentador.

Sobre la crisi del PP: "Es desintegrarà"

L'altre tema de la setmana, ha estat la crisi del PP. "Té mala pinta, penso que el PP desapareixerà. La majoria dels ministres d'Aznar i la gent d'Esperanza Aguirre han acabat a presó o imputats. El partit s'ha carregat a Cifuentes i Casado. I ara volen posar a Feijóo que recordem que té una foto amb un narco", ha dit el de Tele 5. Aquest és l'àudio de Jorge Javier a Catalunya Ràdio:

ETIQUETES:

Deixa un comentari