'First dates' enxampa a un concursant que els havia enganyat fins a 3 vegades: "Has jugat amb nosaltres"

El concursant a 'First dates' (Cuatro)

El programa de Cuatro va desemmascarar a un home que havia falsejat fins a quatre vegades amb la seva identitat

Sorpresa majúscula al programa de cites de Cuatro, 'First dates' d'aquest dimarts. Un dels seus concursants va protagonitzar una escena fins ara mai vista, que va deixar en xoc al presentador de l'espai, Carlos Sobera. Un dels participants, va aparèixer irreconeixible, en comparació a com s'havia presentat al càsting.

Amb els cabells llargs, ulleres, una barba tenyida de color blaugrana i una veu impostada. L'home va sorprendre a tothom i el presentador ràpidament li va demanar que mirés una tauleta que tenien preparada per a ell. "Estàs preparat?", va dir Sobera. "Sí, aquest sóc jo. Encara que em vegis rient, no t'estic vacil·lant Carlos", va respondre l'home. En el vídeo, es podia veure al concursant en fins a tres ocasions diferents gairebé irreconeixible, amb un nom, feina i hobbies, diferents.

La primera vegada que va participar, es va presentar com a youutuber i cantant d'Albacete de 48 anys. En una altra ocasió es va presentar com Abilio, un jardiner madrileny de 43 anys.

Havia enganyat al càsting del programa, per provar sort i buscar noves cites amb diferents caracteritzacions, però sempre sense èxit. Al quart intent, finalment va ser enxampat. "Bueno o sigui que ets Pedro, Jesús, David… qui ets realment?", es va preguntar Sobera. "Sóc Jesús", va respondre amb cara de circumstàncies l'etern concursant.

Jesús, enxampat a 'First dates'

Després de desemmascarar-ho, Sobera li va preguntar: "I què et passa?". Instantàniament al solter li va tornar la seva veu original i va respondre: "Soc artista en general però no sé què soc". Una explicació que no va convèncer al presentador: "Quatre vagades aquí, enganyant-nos, el problema és que la gent que ve a asseure's amb tu, ve a buscar l'amor de veritat. Ens has enganyat a tots. A què vens exactament?.

"Has jugat amb el prestigi de 'First Dates'. A no ser que estiguis malalt, no tens cap justificació", va insistir el presentador. El concursant va acabar demanant perdó: "Sé que és difícil acceptar les disculpes pel que he fet. És un programa de cites de veritat, ho he comprovat totes les vegades que he vingut". Sobera, no se'l va creure i el va acabar fent fora: "Va ser una broma de molt mal gust. Et convido a marxar". Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari