La Noe es decideix entre en Miquel i en David en el retorn de 'Com si fos ahir'

La Noe i en Miquel a 'Com si fos ahir' (TV3)

La sèrie de les sobretaules a TV3, reprèn la seva emissió aquest dilluns 10 de gener

Dilluns, 10 de gener, torna la sèrie dels migdies a TV3, 'Com si fos ahir'. El serial va aturar-se el 24 de desembre amb diversos punts àlgids: la Noe i el Miquel es van fer un petó, la Gemma i la Sílvia s'han enfadat, l'Andreu li ha dit a la Pili que no vol continuar amb ella i el Juli ha anat a Nova York a visitar l'Anna.

Una de les primeres qüestions que es revelarà el mateix dilluns, serà si el petó de la Noe i el Miquel ha tingut conseqüències més enllà del sopar de la nit de Nadal. Tornaran a estar junts o la Noe ho seguirà intentant amb el seu ex, el David? La decisió portarà cua i l'afectat serà un cop més el fill de la parella, l'Èric.

En David i en Miquel a 'Com si fos ahir'

El recel de la Sílvia amb la Gemma afectarà la colla. La Sílvia està molt rabiosa; i aprofita un descuit de la Gemma per fer atemptar contra la seva privacitat. Un fet que posa la consultora en una situació molt compromesa davant de tota la colla i, en especial, davant del pare del seu fill, l'Andreu. Des que es van separar, la Gemma i l'Andreu han tingut una relació modèlica, sempre s'han ajudat i es pot dir que mai s'han fallat l'un a l'altre. El gest de la Sílvia pot arribar a trencar aquesta harmonia.

L'Andreu, a més, passa per un moment difícil. Les circumstàncies l'han superat i ha hagut de trencar la relació amb la dona que estima. No troba el suport dels que té més a prop i descarrega la seva frustració amb el Manu, un nou infermer que l'entendrà i li donarà suport. O això sembla.

La tornada de la Xesca i la Ginesta animaran en Quim, que està fet pols per la crisi amb la Cati. La Xesca s'estarà dues setmanes a Barcelona per feina. En Quim trucarà a la seva dona perquè les vegi, amb qui encara té esperances de tornar, però els malentesos són habituals entre ells. Aquesta parella s'ha estimat de moltes maneres, es reconstruirà en un nou model o ara sí, trencaran per sempre?

I el Jordi, que vol impressionar la Gina i ella no li segueix el joc. L'Anna i el Juli tornaran de Nova York amb una crisi superada, però una vida en parella pràcticament per començar. L'Ismael, que no oblida el Jan malgrat els impediments i la distància. I el Quique i la Cèlia han superat un bon sotrac, amb la Cristina, podran tenir ara una etapa plàcida i duradora? Ben aviat se sabrà tot.

ETIQUETES:

Deixa un comentari