DEUTE DESCOMUNAL Embarguen els diners que hauria cobrat Julián Muñoz per trencar el seu silenci a Tele 5

Julián Muñoz (Tele 5)

L'exalcalde de Marbella va explicar com va enganyar a la seva exdona amb la cantant, i com va haver de fer front a la presó

Per David Montufo

Julián Muñoz s'ha convertit en el protagonista d'una nova docusèrie a Tele 5., que es va emetre el passat divendres en ple prime time. El protagonista del cas Malaya, que va ser condemnat a presó per corrupció urbanística, va explicar com va haver d'amagar la seva relació amb Isabel Pantoja, fins al punt d'haver d'escapar amagat al maleter d'un cotxe. Una història amorosa que va acabar amb el protagonista a la presó oblidant-se de la seva família i obsessionat amb la cantant, qui només el va anar a veure en dues ocasions.

Aquest dilluns, només tres dies després i segons ha publicat l'Agència EFE, l'Audiència Nacional hauria embargat qualsevol remuneració o retribució que tingués dret a percebre Muñoz per la seva participació al programa del 14 de gener. La decisió, es pren com a garantia de la quantitat que encara deu l'exalcalde de Marbella, per valor de 46,2 milions d'euros en concepte d'indemnització, després d'haver estat condemnat al pagament d'aquesta quantitat en un dels procediments judicials en els quals es va veure immers.

Julián Muñoz sobre Isabel Pantoja i la seva exdona: "Estava amb les dues"

El fugaç alcalde de Marbella, va explicar amb tota mena de detalls, com va viure la seva relació amb Isabel Pantoja. El polític corrupte va detallar com va deixar de banda a la seva família pel seu amor cap a la cantant. Julián Muñoz va conèixer a Pantoja en dos concerts, però, segons va explicar, la seva relació no va començar fins que la va fitxar com a imatge de Marbella. "Li vam donar tantes voltes a això de la imatge de l'Ajuntament de Marbella i els homes som ximples, la part feble de l'ésser humà", va assegurar.

L'exalcalde de Marbella va reconèixer que va començar la relació amb la 'tonadillera' mentre estava amb la seva dona, Mayte Zaldívar, amb qui feia vint-i-cinc anys que s'havien casat: "Em sembla dolorós i poc agradable veure les imatges. Ens vèiem d'amagat. La primera vegada que em vaig ficar al llit amb Isabel Pantoja va ser a Guadalpín, més clar impossible. La relació era secreta, però en aquell moment no vaig voler veure res i les conseqüències van ser terribles pel mal que vaig fer a la meva gent", va dir Muñoz.

Zaldívar, Muñoz i Pantoja a Marbella

Els rumors de separació amb Mayte Zaldívar van arribar fins al punt d'haver de fer una roda de premsa per desmentir-ho, fet que Muñoz va reconèixer com a lamentable: "Allò va ser absurd, sense sentit. Va ser fruit del meu enlluernament. Vaig tenir molt poca vergonya per fer allò. Volia seguir amb Isabel Pantoja i no separar-me de Mayte. Hauria d'haver estat més home, no més mascle. Vaig estar amb les dues i vam estar un any intentant amagar-ho. Em creia que tenia dret a tot…".

Va escapar de Cantora amagat al maleter d'un cotxe

Julián Muñoz va incidir en el seu penediment per com va gestionar una decisió que li va canviar la vida. Un dels punts més polèmics de la seva relació amb Isabel Pantoja va ser quan va ser 'caçat' per la premsa sortint de Cantora. De fet, va ser el famós dia en el què es va gravar a la cantant amenaçant a un reporter: "No em gravaràs més, dóna'm la cinta". Fins al moment, es pensava que Muñoz havia sortit amagat sota una manta que hi havia al cotxe, però l'exalcalde de Marbella ho ha desmentit, assegurant que on estava amagat realment era al maleter del cotxe que conduïa la Pantoja: "A la meitat de l'autovia, quan ja no ens seguien, vaig sortir del maleter", va declarar.

Muñoz va assegurar que va fer moltes bogeries per la cantant, fins a arribar al punt d'obsessionar-se: "En aquell moment em vaig sentir molt important per haver conquistat a una persona com Isabel Pantoja, un dels personatges més famosos d'Espanya".

L'entrada a presó de Julián Muñoz: "Vaig oblidar a les meves filles, només pensava en Isabel Pantoja"

L'expolític també va explicar que, durant la seva etapa a la presó, escrivia constantment a Isabel Pantoja, a vegades més d'un cop al dia. En canvi, només va rebre la visita de la cantant a presó en dues ocasions. Tot i que va reconèixer que la primera trobada del vis-a-vis, va ser molt emocionant: "Estem a horari infantil", va dir. Però a la segona visita molt més "freda", ja es va adonar "que la relació no continuaria".

Muñoz va relatar que es va sentir molt malament quan transcorrien els dies i Isabel Pantoja no l'anava a visitar a la garjola. De fet, ho va recordar llegint unes anotacions que tenia escrites del temps que va estar a la presó: "Un altre dia esperant la seva veu. Sempre acabo plorant, però tant me fa que em vegin plorar… Li he dit que si em deixa em pego un tret. M'ha dit que no surt de casa, que no pot, té seixanta cotxes a la porta".

L'exalcalde de Marbella va reconèixer que, amb el pas del temps, veu la seva relació amb Isabel Pantoja de manera diferent: "No la vaig arribar a conèixer mai bé. Ella vol una forma de vida on no tingui mancances. Crec que a aquesta dona l'únic que li dóna pànic a la vida és trobar-se que no té diners (…). Ara, amb el transcurs del temps, et puc dir que és freda i calculadora, i que no dóna puntada sense fil", va sentenciar Muñoz.

Passat el temps, Muñoz es va mostrar avergonyit per haver-se centrat tant en Isabel Pantoja i deixar de banda a la seva família: "No me'n recordava de les meves filles ni dels meus néts. Estava com si tingués una capsa al cap i només veia Pantoja. Era una obsessió. Em vaig oblidar de Mayte, de tot el mal que estava causant… Més que una obsessió, era una addicció i aquesta addicció va acabar destruint-me", va dir penedit. A més a més, va reconèixer que ja no pot revertir-ho, tot i haver demanat perdó en diverses ocasions: "He sigut un eixelebrat total, tinc molt dolor per com vaig tractar a les meves filles. Crec que no es pot reparar això".

ETIQUETES:

Deixa un comentari