DIMECRES A LA NIT Així serà el segon episodi de 'El llop', el nou programa d'Àngel Llàcer a TV3

Àngel Llàcer

Durant vuit capítols es mostrarà com es prepara des de zero la representació de l'obra teatral 'Terra Baixa'

L'actor i director teatral Àngel Llàcer, als seus 48 anys, acaba d'estrenar un nou programa a TV3, 'El llop'. I ho ha fet amb gran èxit: el primer episodi va ser líder d'audiència amb prop de 300.000 espectadors. Es tracta d'un format a cavall entre el concurs i el reality, ensenya el procés de càsting per confeccionar un equip d'onze actors que representaran l'obra de teatre 'Terra baixa'. Produït per Turruà Llàcer, consta de vuit capítols de 70 minuts, dividits en quatre parts.

Més de 1.500 persones es van presentar als càstings i d'aquests, 33 passaran a la següent fase; i finalment 11 seran els escollits. Un cop s'hagi emès el programa, s'engegarà una gira per Catalunya, previsiblement a la tardor, per representar el muntatge als principals teatres del país. El programa és una idea de fa anys del propi Llàcer, que va presentar a una crida de la cadena pública que va ser seleccionada.

Els membres de l'equip de 'El llop' amb Àngel Llàcer al mig

Al proper programa de 'El llop': Càsting a Manresa i Olot

Al capítol 2, titulat com 'Els llimbs', continua el càsting que va començar el dia de l'estrena. L'espectador coneixerà les 250 persones que van superar-ne la primera fase. D'aquest procés, en sortirà una primera selecció de 33 actors que passaran al Laboratori Teatral (tres finalistes de cada personatge). Per acabar de decidir-se, el jurat farà parada a Manresa i Olot, però no tot serà sí o no, també deixaran molta gent als llimbs, pendents de la decisió final.

Capítols 3 i 4

La convivència dels actors al Laboratori Teatral, en unes jornades de treball i convivència, durant els quatre dies de les eliminacions finals fins a comptar amb la companyia completa d'11 actors. També hi ha haurà la visita d'actors professionals que han representat algun personatge de l'obra.

Capítols 5, 6 i 7

La companyia ja completa viurà vuit setmanes d'assajos i el compte enrere per a l'estrena de l'espectacle.

Capítol 8

Estrena de l'obra. Es farà el seguiment dels dies i hores prèvies a la funció, fragments de l'espectacle i les reaccions del públic, entre el qual hi haurà els familiars i els professionals del món de la dramatúrgia.

ETIQUETES:

Deixa un comentari