FINAL DE MES TV3 suprimeix aquests dos programes per mantenir el seu lideratge al desembre

'APM?' (TV3)

Aquesta setmana desapareixen de la graella el 'Zona zàping' i l"APM?'

TV3 tancarà l'any com a líder d'audiència a Catalunya, i si res canvia també ho serà al mes de desembre. Tot i això, encara falten 15 dies i tot podria capgirar-se. Fins ahir, TV3 acumula un 13,8%, a força distància de la segona, Antena que acumula un 11,4%. Pitjor li va a Tele 5, tercera amb un 11,0%.

Però a partir del dia 24 de desembre, la majoria dels seus programes diaris marxaran de vacances i no tornaran fins després de Reis, mentre la resta de cadenes seguiran amb la seva programació habitual. Un fet que podria fer decaure les xifres de l'última setmana del mes. Per consolidar el mes, TV3 ha decidit fer alguns canvis en la seva graella:

Divendres 17 de desembre, TV3 no emetrà el 'Zona zàping', que aquesta temporada ha perdut pistonada i no arriba al 10% de quota, lluny de l'incombustible 'Tu cara me suena' a Antena 3 que supera el 20%. Precisament aquest divendres, la nova 8tv, ha preparat una programació especial de 24 hores en directe. per això, la cadena pública ha decidit apostar fort per la pel·lícula nadalenca, 'La festa de Nadal' (Office Christmas party), amb Jennifer Aniston, just després del 'TN Vespre', a les 22h.

Diumenge 19, TV3 aixecarà com cada any, tota la seva graella per emetre 'La Marató de TV3' dedicada a la salut mental, que s'emetrà de 9.30h del matí a 1.30h de la matinada.

'Berenàveu a les fosques'

Dilluns 20, un cop acabada la sèrie 'L'última nit del karaoke', que no va aconseguir l'èxit esperat, i fins al gener quen tornaran els nous capítols de 'El Foraster', s'estrenarà "Berenàveu a les fosques", una producció pròpia sobre les penúries d'una família a la postguerra i que acostuma a funcionar molt bé entre els espectadors de TV3. El següent dilluns, el 27 de desembre, serà el torn de la pel·lícula 'La Vampira de Barcelona'.

Dimecres 22, s'emetrà el darrer episodi de 'Joc de cartes' de la temporada i a partir del dia 29, l"APM?' tornarà els dimecres a les 22h.

Cap d'any amb les cares de TV3

Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, la nit del 31 de desembre, TV3 mantindrà l'aposta exitosa dels darrers anys amb l'APM?', els millors moments de l'any del 'Polònia', les Campanades des de l'avinguda Maria Cristina amb Llucià Ferrer i Elena Gadel, seguit de '2022:reset', el post campanades musical, (que l'any 2019 es va dir "Play al 20", i l'any passat "Stop al 20").

Elena Gadel i Llucià Ferrer

El programa posterior a les campanades, '2022: reset', serà la principal novetat de la nit. Produït per l'equip de TV3xunTub, que també va fer els programes de cap d'any de 2019 i 2020, comptarà amb una sèrie de gags que serviran de fil conductor del programa, per anar relligant els videoclips. Els protagonistes d'aquests gags seran els presentadors de la cadena, tot i que amb els papers intercanviats i fora del seu àmbit natural. En platós que no són el seus i trobant-se fora de lloc. Seran picades d'ullet breus, de les cares més reconegudes de TV3, per tal d'agrair a l'audiència la confiança en la cadena durant el 2021.

8TV també farà un programa especial

La nova cadena privada no vol ser menys i en el seu primer canvi d'any farà una programació especial amb els protagonistes de 'El Circ' de Frank Blanco.

ETIQUETES:

Deixa un comentari