COMIAT EMOTIU La filla d'Andreu Buenafuente i Sílvia Abril apareix per sorpresa a l'últim 'Late Motiv'

Andreu Buenafuente amb la seva filla a 'Late motiv' (Movistar+)

El còmic va acomiadar el seu programa a Movistar+ amb una sorpresa molt emotiva: la visita de la seva filla, en el paper del mític personatge de la seva mare

Andreu Buenafuente ha dit adéu al seu programa 'Late motiv' de Movistar+. La plataforma ha decidit que el de Reus no continuï a partir del gener, i aquest dijous 23 de desembre, el català es va acomiadar dels seus seguidors amb un programa molt especial i emotiu. Fins i tot el president del govern espanyol, Pedro Sánchez va entrar per videoconferència per lloar al còmic català.

Però per a sorpresa la va donar la família de Buenafuente. La seva dona, Sílvia Abril, confinada per coronavirus, no va poder anar a plató per acomiadar al seu personatge de 'La Niña de Shrek'. Lluny de quedar-se de braços plegats, 'la niña', va aparèixer igualment, en aquest cas era la seva filla Joana de 9 anys.

La filla de Buenafuente disfressada a 'Late motiv'

"Ohhhh… això no ho vaig veure venir", va reconèixer Buenafuente, visiblement emocionat en veure com la seva filla apareixia caracteritzada del mític personatge. "Mira papa, la mama està confinada, aquest és l'últim programa, i això no podia acabar així, i per això vinc jo a substituir-la", va dir la petita Joana. "M'encanta filla meva! És el més bonic que m'ha passat aquesta setmana", va dir el de Reus.

I com no podia ser d'una altra manera, Sílvia Abril va entrar per videotrucada per comentar el moment viscut. "No podia acabar el final sense la nena. Tan dir-me la nena, la nena, i al final he enviat a la nena", va explicar Abril. "La nena de la nena", va respondre en to de broma la filla. Va ser en aquest moment quan Buenafuente va aprofitar per agraïr el suport a la seva dona i a la seva filla. "Tot aquest tram que hem fet amb la família, en el qual vam venir a viure a Madrid, heu estat el meu suport, sense vosaltres no ho hagués pogut aconseguir mai. Us estimo molt", va confessar, mentre Sílvia Abril s'emocionava.

Sílvia Abril i Buenafuente

"Algun consell filla meva?", va preguntar Andreu. "Mira papa, t'ho repeteixo moltes vegades, practica l'humor intel·ligent". "Òstia, que fort!", va acabar dient Buenafuente, força emocionat. Un moment per recordar i que esperem que aviat es pugui repetir a casa nostra i en català.

"Prefereixo improvisar"

En declaracions a RAC1.cat, Sílvia Abril ha explicat que li va dir a la seva filla Joana que faria de Niña de Shrek , només quatre dies abans del programa. "Li vaig preguntar si volia que li digués el que havia de dir. Però ella em va dir: 'No mama, prefereixo improvisar", ha explicat l'actriu. La parella de còmics ha quedat impressionada amb l'èxit de la seva filla i la gran repercussió que ha tingut: "Ens adonem que tenim un monstre que s'està actuant a sobre des de fa dies.", ha dit Abril.

Per la seva banda, Buenafuente ha fet un tuit d'agraïment: "Tan de bo tothom pogués viure el que jo he viscut. Us estimo"

ETIQUETES:

Deixa un comentari