LOCUTOR CATALÀ Justo Molinero: "Isabel Pantoja em va demanar diners quan era a la presó i ara no em contesta"

Justo Molinero i Frank Blanco a 'El Circ' (8TV)

El propietari de Ràdio Teletaxi va repassar la seva carrera professional en una entrevista a 'El Circ' de 8tv

El locutor i propietari de Ràdio Teletaxi, Justo Molinero (72), va passar aquest divendres pel programa 'El Circ' de Frank Blanco a 8tv i va deixar uns quants titulars. Va néixer a Villanueva de Córdoba (Còrdova, Andalusia) i com molts, va emigrar a Catalunya en busca d'un futur millor. Ara, acaba de ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi. "Qui ho havia de dir?. Estic molt sorprès!", va reconèixer el locutor, que abans de treballar a la ràdio va ser taxista. "Sabeu per què vaig ser taxista? Per què no hi ha cosa pitjor que saber el dia 1 de cada mes el que cobraràs el dia 30", va explicar.

L'any 82 va posar en marxa una ràdio per al col·lectiu de taxistes que va ser clausurada el 86, per no tenir llicència per emetre. Un any més tard, va tornar a les ones, després d'adquirir Ràdio de Mataró i el 96 va obtenir la llicència definitiva que va suposar el retorn de Ràdio Teletaxi per a tota Catalunya amb gran èxit. "Per muntar l'emissora de ràdio em vaig haver de vendre el taxi i la llicència", va dir Molinero. "Ara tinc 24 emissores per Catalunya, València, Alacant o Andorra", tot i afegir que "estem en pirata".

Justo Molinero

La seva relació amb Pujol i Junqueras

Això sí per aconseguir-ho, va assegurar que "No he llepat cap 'polla' de ningú". Molinero va voler deixar clara la seva relació amb l'expresident Jordi Pujol: "Quan l'entrevistava em deien que era amic seu, però he estat l'únic que li he preguntat directament si havia robat", va afegir. Però el locutor va voler dir-hi la seva sobre el cas que afecta a la família: "Crec que estava tan ocupat fent de president que el seu voltant va fer moltes coses i ell va mirar cap a una altra banda".

També va parlar sobre el líder d'ERC, Oriol Junqueras, a qui li va portar un pernil quan era a la presó. Amb la Creu de Sant Jordi, el republicà li va enviar un missatge d'àudio i Molinero el va publicar en directe: "Justo amic, moltes felicitats per la teva trajectòria i tot el que has fet i fas i espero que acceptis aquesta felicitació com una mostra més de la meva amistat cap a tu i cap a allò que representes i signifiques!".

Isabel Pantoja i la presó

Però Molinero també havia estat amic d'Isabel Pantoja fins que les coses es van tòrcer: "Em va demanar diners quan era a la presó i jo li vaig dir que no. I això que havia estat l'únic presentador que l'havia anat a veure a la garjola". El locutor, molt crític amb la cantant, va revelar que l'havia intentat fitxar per cantar en una gala d'una hora i mitja. "Em va demanar 95.000 euros", una xifra molt per damunt del seu catxé habitual. Però l'empresari radiofònic va anar més enllà: "Jo no tinc res en contra seva, la vaig felicitar pel seu aniversari però no em contesta".

Però el més sorprenent va ser el que va passar amb la 'Chabelita', la filla de la Pantoja. "Vam fer una festa a la Illa Fantasia i un reporter de Tele 5 em va preguntar per la Isa Pi i vaig dir: aquesta nena ens ha sortit una mica puuuu.. i em van posar el que no havia dit i el jutge em va donar la raó". Geni i figura que atrapa a l'audiència: va reunir a 37.000 espectadors, la segona millor dada de la història del programa de 8tv.

ETIQUETES:

Deixa un comentari