Jordi Cruz: "A 'Masterchef' Verónica Forqué era feliç"

El xef Jordi Cruz durant la gala de les estrelles Michelin

El xef i membre del jurat del concurs ha recordat a l'actriu que es va suïcidar dilluns i havia abandonat el programa per motius de salut

La mort de l'actriu Verónica Forqué, aquest dilluns a la seva casa de Madrid, ha fet disparar les crítiques cap al concurs de La 1, 'Masterchef', l'últim programa al que es va poder veure a la madrilenya. Aquest dimarts, el xef i membre del jurat Jordi Cruz, va tenir un record per a l'actriu durant la gala d'entrega de les estrelles Michelin, en la que va guanyar una estrella per al seu 'Atempo' de Barcelona.

En declaracions a RAC1, Cruz va assegurar que durant el rodatge del programa l'actriu era feliç: "No soc analista i no sé com estava abans de gravar MasterChef, però sé que quan estava amb nosaltres era molt feliç i li vam donar una injecció d'energia espectacular".

El xef va explicar que l'equip del programa li va agafar "molt d'afecte" a Forqué i que, ara tots estan molt tocats. En saber-se la notícia de la mort de l'actriu, l'equip de 'MasterChef' també va expressar el seu condol a través d'un missatge a Twitter, en què lamentaven "la pèrdua d'una professional extraordinària i una persona meravellosa".

La productora revela que Forqué ja havia gravat nous programes

Les crítiques al concurs, van fer que la productora del programa, Shine Iberia, digués la seva a través d'un comunicat. "Des de Shine Iberia i en nom de tota la família de 'MasterChef' lamentem profundament la pèrdua de Verónica Forqué, una de les grans actrius de la nostra cinematografia i, per a nosaltres, una excel·lent persona amb la qual vam tenir la sort de coincidir". "Durant la gravació de l'última edició de 'MasterChef Celebrity', que va tenir lloc entre els mesos de maig i juliol de 2021, va afirmar en moltes ocasions sentir-se feliç i agraïda, igual que ho va fer en els mesos posteriors, tant en públic com en privat", afegeix la nota.

"A 'MasterChef Celebrity' el benestar, la seguretat i el respecte per la privacitat dels concursants és la nostra prioritat absoluta", va assegurar Shine Iberia. La productora també va revelar que l'actriu ja havia gravat com a convidada en dos concursos que encara s'han d'emetre: serà a la propera edició de 'MasterChef Júniori a la nova temporada de 'Maestros de la costura'. A banda d'això, la productora també estava preparant una sèrie amb Forqué com a protagonista.

ETIQUETES:

Deixa un comentari