Gerard Piqué defensa a Amancio Ortega i revela si és veu com a president del Barça

Gerard Piqué a 'El Hormiguero' (Antena 3)

El jugador blaugrana va anar finalment al programa d'Antena 3, després dels rumors sobre un possible veto de Xavi Hernández

Gerard Piqué ha anat finalment a 'El Hormiguero' de Pablo Motos a Antena 3. Va ser aquest dimarts, després d'haver cancel·lat una entrevista dies enrere i entre rumors que el nou entrenador del Barça, Xavi Hernández, ho havia vetat.

"Per fi has vingut! He llegit a la premsa que no el Xavi no et deixava venir, que sí que et deixava… i en realitat no passava res", va dir Pablo Motos. "En realitat no passava res, hi havia un entrenador nou i en aquest moment decidim ajornar aquesta entrevista per a una mica més endavant. Xavi ni sabia que ho vam posposar", va explicar Piqué. "Va ser una decisió pròpia que vaig prendre en el seu moment. Ara teníem dos dies lliures, estava per Madrid i ens anava bé de calendari", va afegir el jugador.

Piqué va reflexionar al voltant del final de la carrera dels futbolistes i què passa quan no s'està preparat per a la nova vida, entre molts altres temes:

President del Barça?

"Hi ha dies que sí i altres que no. Cal tenir un amor molt gran cap al club. És un gran sacrifici i un esforç brutal. Per començar has de fer un aval de 150 milions d'euros. La gent no ho valora. Al Madrid també és així, i a sobre Florentino ho vol pujar perquè ningú es presenti. Les pròximes eleccions del Reial Madrid poden ser d'aquí a 20 anys"

Si les coses no van bé, les crítiques aniran contra la teva persona quan tu has arriscat la teva fortuna sense cobrar res. Si ho mires així no té cap sentit, però després miro què implica el Barça per a mi i si el puc ajudar segur que ho faré"

Gerard Piqué a 'El Hormiguero'

Adéu de Messi

"Va ser molt dur, juguem junts des dels 13 anys. Per a mi leo és com un germà. Va ser molt dur a nivell esportiu i personal. De moment les coses no ens han anat bé en aquest inici de temporada."

Sobre com ho porta Messi a un país nou amb una llengua diferent com és França: "Canviar i adaptar-se mai és fàcil, a mi em va passar quan amb 17 anys quan vaig marxar a Manchester. Jo vaig marxar sol i en Leo hi ha anat amb la seva família".

Guanyar el Mundial amb Espanya o una Champions amb el Barça?

"Ho poso al mateix nivell. Sempre vaig dir que el Mundial va ser increïble ja que vam ser els pioners. Però guanyar la Champions l'any que tornava al Barça al 2009 i aconseguir el triplet va ser espectacular. Ho poso a la mateixa alçada".

Abans mort que al Reial Madrid

"És impossible. No hi ha res que em puguin oferir per anar al Madrid. Prefereixo morir-me abans!"

Enveja de la ciutat de Madrid

"Barcelona s'ha quedat una mica estancada. Quan vinc a Madrid sento que l'estat anímic és millor que el de Barcelona"

Defensa a Amancio Ortega

"Intentar-ho és el més complicat de tot". Aquí l'emprenedoria no és com als Estats Units. Allà encara que fracassis cinc cops, la gent ho valora molt. Aquí, en comptes de valorar la gent que emprèn es mira que hi hagi alguna cosa que no funcioni per pegar-te."

"Aquí s'associa el tenir molts diners com una cosa mal vista com li passa a Amancio Ortega. Crec que com a emprenedor és un exemple. Se li comença a buscar les coses dolents enlloc de valorar els coses que aporta al país. Dir això no és de dretes ni d'esquerres, és de sentit comú".

ETIQUETES:

Deixa un comentari