Dràstica decisió de Tele 5 amb Jordi González: l'envia a la matinada

Jordi González a Tele 5

La cadena relega definitivament el debat de 'Secret Story' al late night i estrenarà la nova temporada de 'Planeta Calleja'

Jordi González no passa pel seu millor moment a Tele 5. Després de setmanes sent la diana de totes les crítiques pels seus errors i males formes, la cadena ha decidit fer canvis a la seva programació. La decisió s'ha donat a conèixer tan sols unes hores després d'acabar el mes de novembre i la privada ha tornat a perdre el lideratge d'audiència en favor de TV3 a Catalunya i d'Antena 3 a Espanya. El canvi té un principal damnificat: Jordi González i el seu debat del reality 'Secret Story', que no ha aconseguit enganxar a l'audiència i que ara veurà retallat el seu horari.

La cadena ja va relegar fa dues setmanes a l'espai de González: primer amb l'emissió del segon capítol sobre el cas Wanninkhof i diumenge passat un especial de 'Planeta Calleja' amb Saúl Craviotto a l'illa de La Palma. El moviment va millorar les xifres del català i ara la cadena ha decidit robar-li definitivament el programa d'aventura a Cuatro. Ara, el debat amb Jordi González quedarà relegat més enllà de la matinada.

A les 22h, Tele 5 estrenarà la novena temporada de 'Planeta Calleja' amb el capítol amb Kiko Rivera al Nepal on parlarà de la seva addició a les drogues i l'embaràs no desitjat amb la seva parella.

Kiko Rivera al Nepal

Els altres convidats de Calleja

La nova temporada del programa de jesús Calleja, també tindrà a Silvia Abril i Toni Acosta, Omar Montes, Santi Millán, Ángel León, Amaia Salamanca, Pablo Alborán i Antonio Resines. El programa s'haurà de batre al '30 Minuts' de TV3, la sèrie turca 'Infiel', a Antena 3 o La película de la semana, a La 1.

ETIQUETES:

Deixa un comentari