"Atrapa'm si pots" celebra el dia de Nadal amb els millors concursants

'Atrapa'm si pots' (TV3)

El 25 de desembre, a les 19.30, TV3 emet una edició especial del concurs presentat per Llucià Ferrer amb un pot de 5.000 euros.

El dia de Nadal, abans del 'TN vespre', TV3 emetrà un especial de l''Atrapa'm si pots', a partir de les 19.30h. En aquesta ocasió, el concurs dels caps de setmana ampliarà la seva durada i convidarà als cinc millors concursants de la temporada per celebrar aquest dia tan especial. Seran l'Elisenda Soler Cairó de Barcelona, la Mariona Montalà Sanahuja de Valls, el Pep Ramos Moner de Calonge i Sant Antoni, el Jordi Sardiña Alemany de Salou i la Laura Elisenda Trabal Svaluto Ferro de Barcelona.

Tots els continguts de les proves del programa estaran relacionats amb les festes nadalenques i dalt de tot de les escales, amagant un pot de 5000 euros, hi haurà el tió. El guanyador del concurs podrà pujar l'esglaó més alt, fer cagar el tió i aconseguir el pot del programa. 

Llucià Ferrer amb els concursants

El concurs líder dels caps de setmana

Presentat per Llucià Ferrer, l''Atrapa'm si pots' ha aconseguit posicionar-se com el concurs líder dels caps de setmana a TV3, situant-se sempre en els primers llocs del rànquing dels programes més vistos.

El concurs, que s'emet cada dissabte i diumenge abans del telenotícies, és un programa concurs clàssic, de preguntes i respostes, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i on passar-s'ho bé és gairebé més important que el premi que puguin aconseguir. Va ser nominat la temporada passada als Premis Zapping en la categoria de millor programa d'entreteniment/concurs.

ETIQUETES:

Deixa un comentari