You are currently viewing <span>ESGOTADA</span> Verónica Forqué abandona definitivament 'Masterchef' i n'explica el motiu
Verónica Forqué a 'Masterchef celebrity' (La 1)

ESGOTADA Verónica Forqué abandona definitivament 'Masterchef' i n'explica el motiu

L'actriu que no havia participat en l'eliminatòria del programa anterior, va reaparèixer per comunicar la seva decisió d'abandonar el concurs

Notícia inesperada a 'MasterChef Celebrity'. El programa d'aquest dilluns va arribar a la seva semifinal amb la incògnita de saber què passava amb l'actriu Verónica Forqué. Forqué no va aparèixer a la prova eliminatòria de la setmana anterior a causa del seu cansament, ni tampoc havia sortit a l'avançament del següent programa, un fet que va disparar els rumors sobre la seva continuïtat.

Els concursants van arribar a les cuines sense Forqué. "Vull que estigui bé, però vull que descansi tranquil·la", va dir Juanma Castaño, entre riures. Però ràpidament el membre del jurat, Pepe Rodríguez va avisar-los: "Hem de comunicar-vos una notícia important respecte a la vostra companya: després de la seva espantada en l'última prova d'eliminació, Verónica ha tornat". L'actriu, que va aparèixer somrient però en hores baixes. "Estic regular. Necessito descansar. A l'última prova d'equips em vaig esgotar", va revelar Forqué.

"Jo no sóc de tirar la tovallola. Cal ser humil i dir no puc més", va voler explicar l'actriu als membres del jurat. Després d'això es va treure el davantal de concursant. "Si entregues el davantal això és que abandones el concurs", va voler avisar Pepe i Forqué li ho va confirmar. "Una pena", va dir Jordi Cruz. "És que no puc més", va dir l'actriu. "M'estàs fent pols, ho saps oi?", va voler afegir Pepe.

"Cal ser coherent i procuro ser-ho. Si no puc més, no puc més", va seguir dient Forqué que va reiterar que "el meu cos m'estava dient que necessitava parar". "Perquè tu renunciïs, vol dir que has d'estar realment esgotada. Però si aquesta és la teva decisió, doncs no ens en queda una altra que acceptar-la i respectar-la. Ho sentim". Finalment, Verónica va entregar el seu davantal als jutges entre llàgrimes i amb l'aplaudiment dels seus companys que van reaccionar de totes les maneres. Belén plorava, Carmina i Juanma respiraven alleugerits i Bustamante i Miki Nadal van mostrar indiferència.

Els finalistes

El programa va seguir endavant i va confirmar als seus finalistes: Juanma Castaño i Miki Nadal, que van guanyar el seu lloc en la prova d'exteriors, i Belén López i David Bustamante que el van aconseguir en la prova d'eliminació contra Carmina Barrios, que va perdre amb el repte de l'alta reposteria amb el xef Ricard Martínez.

Deixa un comentari