MOLT CONTUNDENT Belén Esteban carrega contra Samanta Villar: "Jo no he parit en directe"

Belén Esteban a 'Sálvame'

La presentadora catalana va criticar a la premsa del cor i el paper de la col·laboradora de 'Sálvame'

El periodista Miquel Valls, és un dels presentadors que més titulars aconsegueix dels seus convidats. A banda de ser reporter d'Ana Rosa cada matí, i de col·laborar en programes de Cuatro, té el seu propi programa a 8tv. Es tracta de '8maníacs', que s'emet els diumenges a la tarda de 15.30 a 18.30h, un horari incomprensible per un dels espais que millors entrevistes aconsegueix. Aquest diumenge, Valls va tenir a la periodista Samanta Villar i aquesta va carregar contra la col·laboradora estrella de Tele 5, Belén Esteban.

La periodista catalana, actualment treballa a Cuatro i a 8tv, i va participar com a tertuliana dels especials de Tele 5 sobre la docusèrie de Rocío Carrasco. En aquells debats, Villar va carregar contra la feina de la premsa del cor per no haver verificat la seva informació. Una crítica que va reiterar aquest diumenge al davant de tres grans de la premsa del rosa a Catalunya: Laura Fa, Lorena Vázquez i Laura Lago. "La primera vegada que vaig fer la crítica contra la premsa del cor, Tele 5 em van tornar a trucar però després ja no. No sé si ho faria bé presentar un programa de cor. Són històries legítimes però crec que no han de perjudicar la gent".

Laura Fa i Samanta Villar a 8tv

"Una cosa és fiscalitzar el poder i una altra llençar històries falses que perjudiquen la vida de les persones com el cas de Rocío Carrasco. Si no han contrastat no poden informar", va afegir Villar. "Si no contrastes la notícia no la pots donar, això és el que ens ensenyen a la facultat. En general la tendència a la premsa rosa és de certa irresponsabilitat", ha criticat la periodista. "És molt injust!", va exclamar Lorena Vázquez. Laura Fa també va voler defensar la seva feina: "a la premsa rosa tenim una llosa que no tenen altres temes com els successos i que ara veiem amb el cas de Dolores Vázquez".

Però Villar va anar més enllà i va carregar contra la 'princesa del poble'. "Ja n'hi ha prou de que una mare i un pare vagin a dirimir els seus problemes a un plató de TV, quan hi ha fills menors pel mig. La Fiscalia ha d'intervenir", va dir la periodista. "Belén Esteban no pot anar a plató a dir coses de la seva filla, perquè l'està perjudicant. Ho sento molt", ha afegit. "Pobre Belén", va contestar Fa.

"La seva filla Andrea ha crescut amb això. Ho vaig dir el dia que hi havia Belén Esteban al plató mentre estàvem a publicitat i m'ho va retreure: ¿'No puedo ir a hablar del padre de mi hija?. Pues claro que lo voy a hacer!. I vaig pensar, doncs no! No ho pots fer. De fet, la seva pròpia filla li va demanar que deixés de parlar del seu pare. I va demostrar que té dos dits de front més que la Belén. La Fiscalia de menors hauria d'actuar perquè això és tòxic", va etzibar Villar.

Belen Esteban esclata a 'Sálvame'

Aquest dimarts, el programa de Tele 5 ha posat les imatges de l'entrevista a Samanta Villar a 8TV i la reacció de 'La Esteban' ha estat sonada. Després de criticar amb duresa les paraules de la catalana, ha abandonant el plató. "No me'n penedeixo de defensar a la meva família i ho seguiré fent! Però a mi ni m'han fet fora de cap plató ni he venut les proves del predictor i després he parit en directe", ha dit la col·laboradora. Minuts més tard, ha tornat a entrar i s'ha desfogat en directe contra la periodista catalana.

ETIQUETES:

Deixa un comentari