Quim Masferrer anuncia quan torna 'El Foraster' a TV3

Quim Masferrer a Catalunya Ràdio

El presentador ha analitzat amb els oients de Catalunya Ràdio l'èxit del seu programa

"És el programa que més m'ha fet riure", aquesta ha estat la contundent afirmació d'una seguidora del programa 'El Foraster' de TV3, durant una trucada a Catalunya Ràdio, a l'especial dels 2.500 programes de 'La nit dels ignorants'. L'espai de les matinades de la ràdio catalana, va celebrar el seu aniversari amb la visita de Quim Masferrer i els oients van poder enviar els seus missatges per al presentador de més èxit de TV3 dels darrers temps. "Tornem al gener, amb 9 pobles més que hem visitat en pandèmia", va dir Masferrer, davant la insistència de l'audiència que el troba a faltar.

Titulars de Quim Masferrer a Catalunya Ràdio

"El Foraster té molt de mi. Jo ja el feia abans, sense càmeres i ara tinc la gran sort que s'ha convertit en un programa de televisió. M'encanta la gent tot i que sóc molt solitari".

"Odio les camises, sempre vaig amb samarreta. Però l'estilisme del programa va creure que el look havia de ser la camisa de quadres".

"Quan rodem el programa intentem anar d'amagat perquè ens agrada retratar la quotidianitat. Ens agrada que només hi hagi la gent del poble. En algun monòleg hem tingut més gent que habitants tenia el poble, perquè venien del poble del costat".

"La pick up taronja la vam haver de deixar per temes de publicitat. Em va saber molt de greu. Encara la tinc a Arbúcies"

"Vaig veure l'espectacle del Pepe Rubianes unes 70 vegades. Era tot un referent de l'humor. Què diria ara del rei emèrit?"

"Catalunya és tan diversa que no sé dir com som els catalans. És molt complicat. Jo he arribat a fer dues actuacions en un mateix poble i el públic del matí i el de la tarda no tenien res a veure"

"Fent El Foraster he fet molts amics. He casat a parelles, he anat a enterraments, he conegut a criatures, he anat a l'hospital…"

ETIQUETES:

Deixa un comentari