You are currently viewing <span>VÍCTIMA DE LES XARXES</span> Manel Navarro denuncia el bullying que va patir després de cantar a Eurovisió: "M'escopien pel carrer"
Manel Navarro

VÍCTIMA DE LES XARXES Manel Navarro denuncia el bullying que va patir després de cantar a Eurovisió: "M'escopien pel carrer"

El cantant de Sabadell revela que després del "gall" que va fer durant la seva actuació, va ser víctima de l'odi a les xarxes i als carrers de Madrid

El cantant Manel Navarro ha denunciat l'assetjament que ha rebut des de l'any 2017 arran de representar Espanya al festival d'Eurovisió amb la cançó 'Do it for your lover'. Durant el moment àlgid de la seva actuació, se li va escapar un "gall" i en aquell moment el cantant de Sabadell només tenia 21 anys. Fa pocs dies, el compte d'Instagram 'Freeda', dirigit especialment a les dones, va publicar un avançament de l'entrevista que ha fet al cantant català en què explica tot el que va patir. 

Navarro que ara ja té 25 anys, es presenta com un supervivent del "hate" i ha volgut explicar tot el que va viure a través de les xarxes socials, i que es va acabar traslladant també als carrers de Madrid, on viu des de fa temps. "Vaig rebre amenaces de mort, em van escopir pel carrer, quan sortia de festa em tiraven gels… La primera vegada que reps un "hate" tan extrem xoca"explica. "Quan em van donar zero punts, la gent va reaccionar cridant de felicitat i dient-me que em fes fotre", afegeix.

Manel Navarro a Eurovisió 2017

El cantant també explica que quan es rep un odi tan extrem al final et comences a creure tot el que llegeixes i et preguntes: "joder, de veritat sóc així?". El de Sabadell va viure un infern al carrer: "A la que sortia amb la guitarra d'assajar em queia de tot, era una bogeria i em vaig arribar a plantejar si valia la pena tot el que feia". Passat tot aquest temps, admet que va ser un error no anar a teràpia: "M'ho guardava tot per a mi, perquè la meva família no estava i quan els anava a veure feia com si no passés res. Tot i això, reconeix que "em van oferir ajuda psicològica però vaig dir que no. Greu error, m'hagués vingut perfecte".

Navarro aconsella no fer cas dels comentaris negatius a les xarxes i no fer cas als "haters" perquè és el que busquen i al final es cansen. "Ara m'aixeco i les xarxes estan tranquiles. De vegades rebo alguna icona d'un gall… Però estic curat d'espants i ho porto molt bé". A més diu que "continuo enamorat de la música i segueixo tenint la força i les ganes de seguir".

Aquest dilluns, el cantant ha estat entrevistat al programa de Jordi Basté a RAC1, on ha explicat que fins i tot va rebre amenaces de mort. "Jo sempre m'ho he pres amb humor, però hi ha un cert sector de gent amagada al sofà de casa seva amb el mòbil, que no és conscient del que pot arribar a causar", ha dit. També ha advertit del seu gran error en no acceptar ajuda en el seu moment. "Pensava que si anava al psicòleg era perquè tenia algun tipus de problema i ara m'he adonat que és totalment el contrari".

Després d'un període allunyat de la música, el cantant ha començat una nova etapa amb nova imatge (cabells curts i molt color) i amb un nou àlbum titulat 'Cicatriz'. Un nom que descriu tot el patiment d'aquests anys. La darrera lletra que ha publicat és 'Pierda', en col·laboració amb Danny Romero.

Deixa un comentari