You are currently viewing Les sèries més destacades de la setmana

Les sèries més destacades de la setmana

Per Toni de la Torre

Busques sèrie nova? Aquestes són les estrenes més destacades previstes per aquesta setmana:

Yellowjackets

De què va? Un avió on viatja un equip de futbol femení té un accident. Les jugadores acabaran fent el que faci falta per aguantar fins que les rescatin. Aquesta trama es combina amb una altra, situada 25 anys després, on les supervivents de l'accident mantenen en secret el que va passar, però aviat sortirà la llum. El repartiment combina actrius molt joves amb d'altres veteranes com Christina Ricci i Juliette Lewis.
Gènere: Thriller
On? Movistar+
Quan? Dilluns 15 de novembre

Nuestros maravillosos años

De què va? Sèrie situada a Alemanya de la postguerra, l'any 1948, i que explica l'anomenat miracle econòmic alemany a través de la història de la família Wolf, que intentarà començar de zero, com moltes altres persones arreu del país, de tot tipus d'estrat socioeconòmic i conviccions polítiques. La sèrie, basada en una novel·la de Peter Prange, va ser tot un fenomen a Alemanya durant el confinament.
Gènere: Drama
On? Filmin
Quan? Dimarts 16 de novembre

La rueda del tiempo

De què va? Adaptació de la nissaga de novel·les de fantasia de Robert Jordan (amb Brandon Sanderson completant els tres últims volums després de la mort de l'autor). Es tracta d'un univers molt gran i complex, amb molts personatges, però la sèrie pren com a punt d'entrada la Moraine (Rosamund Pike), que arriba en un petit poble anunciant que uns servidors del Fosc s'estan apropant i busquen a un home jove.
Gènere: Fantasia
On? Amazon
Quan? Divendres 19 de novembre

Cowboy Bebop

De què va? Adaptació de l'anime japonès sobre un equip de caça-recompenses que capturen els criminals més perillosos de la galàxia. L'alt índex de criminalitat fa que les autoritats reinstaurin aquest sistema, més propi del salvatge oest que d'un entorn futurista. L'actor John Cho (FlashForward, Sleepy Hollow) interpreta a Spike Spiegel, el capità de la nau Bebop on viatja l'equip de caça-recompenses de la sèrie.
Gènere: Ciència-ficció
On? Netflix
Quan? Divendres 19 de novembre

Rumbo al infierno

De què va? És una nova sèrie sud-coreana on alguns persones comencen a experimentar aparicions que els diuen quant de temps els falta per morir. Es tracta d'una condemna que fan efectiva unes criatures que aparentment són àngels i que han arribat per condemnar la gent a l'infern. Amb l'arribada d'aquests éssers, emergeix un culte religiós que assenyala els pecadors i acusa la societat d'haver perdut els valors.
Gènere: Fantasia
On? Netflix
Quan? Divendres 19 de novembre

Deixa un comentari