You are currently viewing <span>COMPLICAT</span> La irònica resposta del raper Valtònyc, a una proposta d'un programa que l'ha convidat per anar a Madrid
Josep Miquel Arenas (Valtònyc)

COMPLICAT La irònica resposta del raper Valtònyc, a una proposta d'un programa que l'ha convidat per anar a Madrid

El mallorquí ha publicat un missatge d'un suposat productor que volia tenir-lo de tertulià, obviant que viu exiliat a Bèlgica

El raper mallorquí Josep Miquel Arenas (Valtònyc), que viu exiliat a Bèlgica per fer front a la causa amb la justícia espanyola, ha causat un nou rebombori a les xarxes socials. Va ser aquest dissabte, a través d'una surrealista invitació que ha rebut per part d'una persona encarregada de la producció d'un programa de televisió, on volien tenir al raper en directe al seu plató. Però Valtònyc, no pot tornar de Bèlgica, on viu des que el van condemnar a tres anys i mig de presó per injúries, enaltiment del terrorisme i amenaces de mort per les lletres de les seves cançons.

"Bona nit Josep. Sento escriure't a aquestes hores, però ens ha fallat un col·laborador per al nostre programa i pensem que després de les declaracions sobre la monarquia d'un antic advocat del Constitucional seria interessant fer un debat sobre el tema", comença dient l'oferiment al raper per part del responsable de l'espai.

"Seria en directe i sense cap mena de censura. Des de producció, ens faríem càrrec de totes les despeses i se't pagaria la col·laboració de tertulià, que són 500 euros. Com ho tindries per a desplaçar-te als nostres estudis a Madrid aquest dilluns?", acaba la invitació. Però Valtònyc molt hàbil en ironia, va contestar amb humor. "Doncs la veritat és que ho tinc bastant malament, José Luis", va dir el raper.

No és la primera vegada

Al setembre de 2021, el de Sa Pobla, va publicar un altre proposta inaudita. L'expresentadora de programes infantils i creadora de cançons com 'Vete pal carajo' o 'La salchipapa'Leticia Sabater, va escriure a Valtònyc per fer una col·laboració junts. "Hola Josep, què tal? Encantada, soc Leticia Sabater, estic preparant un gran tema d'electro house rollo 'las pepas de farruko'. M'agradaria saber si t'agradaria fer una col·laboració amb mi?", va escriure Sabater per missatge d'Instagram.

Arenas va respondre que "li havia fet molta il·lusió la proposta però que no tenia temps per a la música". Tot i això, el raper va deixar la porta oberta a rebre-la a Brussel·les. "A veure si més endavant pot ser. Em quedo el teu contacte. Si passes per Bèlgica algun dia estaré encantat de rebre't. Una abraçada", va respondre-li. 

Conversa entre Valtònyc i Leticia Sabater a Instagram

Deixa un comentari