Jorge Javier Vázquez enxampat de festa, tot i estar de baixa per una afonia aguda: "Era una cosa de tarda"

Jorge Javier Vázquez al Teatro Barceló de Madrid el passat diumenge

El presentador de 'Sálvame' va cancel·lar la seva actuació a Lorca (Múrcia) i tampoc ha aparegut a la televisió, però aquest diumenge va ser gravat cantant a una discoteca de Madrid

Jorge Javier Vázquez va cancel·lar la seva actuació a Lorca (Múrcia) per problemes de salut, i no va presentar el 'Deluxe' de dissabte. Tampoc apareixerà a cap programa de Tele 5 almenys durant 10 dies per una afonia aguda, però aquest diumenge, el de Badalona va ser gravat amb un mòbil, cantant i de festa al Teatro Barceló de Madrid.

Malestar a l'ajuntament de Lorca

Les imatges han provocat un gran malestar a Lorca (Múrcia). Segons unes declaracions recollides per 'Semana', el consistori explica el motiu que els va donar la companyia del presentador. "Nosaltres el que sabem és el que ens va arribar en la nota el divendres 12 de novembre a les 13.00 hores. Segons la companyia, la funció es cancel·la per una afonia de Jorge Javier Vázquez i no se'ns dóna més informació". Però no és la primera vegada que el de Badalona els deixa a l'estacada: "Ja va cancel·lar en una altra ocasió per un altre problema de salut, una altra per la Covid-19 i, aquesta vegada, pel problema de la veu. No ens sembla oportú que després de cancel·lar una funció estigui de festa", critiquen des de Lorca.

En les imatges difoses per un assistent a la festa 'Loco Bongo', de diumenge 14 de novembre, el presentador canta amb un dels drag queen que actua a la festa. Segons un testimoni recollit per 'Semana', Jorge Javier va anar acompanyat d'una íntima amiga. "Va ballar, va cantar i va gaudir de la festa com tots els que érem allí. El que passa és que totes les mirades es van centrar en ell res més veure-ho, com és lògic".

Jorge Javier es defensa

Vázquez ha volgut donar la seva versió dels fets: "M'han detectat una laringitis aguda i m'han recomanat descansar i no forçar la veu amb les quatre hores de directe i les funcions". "Estaré tota la setmana fora. No faré televisió. M'han recomanat 10 dies de descans relatiu de la veu. Portava tres setmanes molt tocat i acabava els programes reventat. No podia continuar així, si no parava em van dir que el problema podia convertir-se en crònic", afegeix.

El de Badalona també es defensa dels qui qüestionen el seu veritable problema amb la veu i anar-se'n de festa: "Era una cosa de tarda. Vaig sortir a dinar, vaig entrar a les 18h i vaig sortir a les 21h. Només vaig estar tres hores i me'n vaig anar a casa. A les 22h ja estava en el llit. Els vídeos poden ser molt cridaners, però quan els poses en context no tenen res a veure amb el que es pot arribar a pensar".

El redactor de 'Semana', insisteix a Vázquez: "Però en un dels vídeos se't veu cantant". "Bueno cantant… fill, cantant…", respon Jorge Javier. "Vida normal em veureu fer. Ara el que haig de fer és esperar, però no em quedaré a casa. En principi em reincorporo la setmana que ve, però tot depèn de la meva evolució. Res és clar ara mateix", afegeix.

ETIQUETES:

Deixa un comentari