Decisió històrica a la final de 'Masterchef Celebrity': dos aspirants guanyadors

Miki Nadal i Juanma Castaño a 'Masterchef Celebrity' (La 1)

El jurat va optar per donar la victòria a Miki Nadal i Juanma Castaño, després d'un igualat i emotiu duel

'MasterChef Celebrity' ja té als guanyadors de la seva sisena edició i per partida doble: Juanma Castaño i Miki Nadal. Per primera vegada a la història del programa de La 1 de TVE, dos concursants s'han endut premi. A banda del trofeu, podran donar 75.000 euros a una ONG, uns diners que hauran de repartir-se.

Tot això, en una nit en la que van reaparèixer els concursants eliminats i la polèmica Verónica Forqué. L'actriu, que va decidir abandonar el talent culinari, després de veure's sense forces, serà recordada pel seu paper histriònic en les proves.

Primera prova

En la primera prova de la nit, els quatre finalistes van reproduir un plat del xef Jesús Sánchez amb tres estrelles Michelin. El convidat va cuinar davant dels aspirants i els aspirants van haver de seguir els seus passos sense perdre's. Entre els errors, alguns es van oblidar de posar el vi, retardar amb les herbes aromàtiques o embolicar-se amb la remolatxa. Però el que més es va desesperar va ser el cantant David Bustamante que va amenaçar amb tirar la tovallola, en veure que havia fet dues elaboracions sense sentit.

Prova d'exteriors

El segon finalista es va triar en una prova al Penedès. Belén López, Miki Nadal i David Bustamante van anar a la comarca per fer alguns dels plats d'un menú de 6 elaborat per Joan i Pitu Roca i amb el cava com a protagonista. Dotze representats de les bodegues de la comarca, van ser els encarregats de degustar els plats que finalment van sortir tots, tot i els nervis de Bustamante. L'humorista Miki Nadal es va convertir en el segon finalista, que es va emocionar recordant a la seva mare, morta mesos enrere. Bustamante va quedar tercer i Belén quarta.

Juanma Castaño i Miki Nadal, final inèdita

Els dos presentadors esportius es van batre en el duel final, havent de preparar un menú dissenyat per ells mateixos, amb un entrant, un plat principal i unes postres. Nadal va apostar per un menú que feia un recorregut a les diferents etapes de la seva vida i Castaño va fer referència als seus orígens asturians.

Després de presentar els plats als membres del jurat, Jordi Cruz es va mostrar molt emocionat: "Portem 24 edicions de Masterchef i és la primera vegada que deixo anar una llàgrima. Hem tingut una edició en la qual no només hi ha hagut humor, també gastronomia i a sobre hi heu posat cor. Gràcies als dos". Finalment es va produir l'anunci inèdit: "El guanyador de la sisena edició és Juanma i Miki, els dos". Una decisió que va deixar als concursants amb la boca oberta fins que es van fondre en una abraçada.

ETIQUETES:

Deixa un comentari