MÍTICA PRESENTADORA Mari Pau Huguet: "Mònica Terribas va ser qui em va acomiadar de TV3"

Mari Pau Huguet a 8tv

La històrica periodista de TV3, no descarta acabar treballant a 8tv si li ofereixen un programa

Mari Pau Huguet és un animal televisiu i té ganes de tornar-se a posar-davant de les càmeres, com així ho va confirmar en una entrevista recent a elmondelatele.cat. Aquest diumenge, la periodista de TV3 que ara treballa al servei d'atenció als espectadors de la cadena, ha tornat a 8TV. Huguet ha anat al programa '8maníacs' de Miquel Valls. Una cadena que ja coneix bé, i és que fa pocs dies la presentadora va ser entrevistada en un altre programa de 8TV, el 'PAM!' de Frank Blanco.

La famosa presentadora ha coincidit amb una altre ex de TV3 i des de fa molts anys a Tele 5 i Cuatro, Carme Chaparro. Chaparro ha explicat que va coincidir amb la Mari Pau al menjador de TV3, quan acabava de sortir de la universitat. "Et vaig veure dinant sola i jo volia preguntar-te moltes coses però no et vaig saludar perquè em va fer vergonya", ha revelat la de Mediaset. Però la notícia ha arribat minuts més tard quan Huguet ha confirmat qui va decidir que deixés d'aparèixer a TV3. "Quan Mònica Terribas era la directora, em va trucar i em va dir que no seguiria en pantalla". Huguet, ha explicat que Josep Cuní, (responsable de la productora del 'TVist', el darrer programa que va conduir a TV3), li va dir que ell ocuparia la franja completa del matí, de 8 a 14h. Cuní no en tenia prou amb 5 hores diàries i en volia una més. Un canvi, que finalment no es va produir però Huguet va desaparèixer de la televisió. Terribas la va enviar a respondre els correus dels espectadors.

Huguet i Chaparro a 8tv

"Dormia al sofà de TV3"

"Quan feia el Bon dia Catalunya, dormia en un camerino'. Com que havia d'anar als actes socials i m'aixecava a les 4 del matí, em quedava al sofà del camerino", ha explicat l'encara periodista de TV3. Huguet havia arribat a dormir només una hora, i s'havia d'aixecar a les 4 del matí per fer el programa. La periodista de la terra ferma, també ha volgut desmentir que quan un espectador truca a TV3 és ella qui respon el telèfon: "Ho fem tot online". Una de les cares més reconegudes de la cadena pública també ha volgut llançar una advertència als seus caps després d'anys sense programa propi: "No descarto res, si 8tv m'ofereix un programa, mai se sap".

ETIQUETES:

Comentaris ( 4 )

 1. M. Teresa Auferil Vidal

  Estic molt d'acord amb l'anterior comentari Farien falta més professionals i persones d'aquestes característiques com la Maria Pau en aquest món. Ànims i endavant !

 2. Anna

  Maria Pau, jo també et considero una gran periodista i molt bona comunicadora. Molta gent estaria encantada de tornar-te a veure en pantalla. Així ho espero!

 3. Mercè

  A mi m'agradabes molt, jo al matí a planta baixa preferiria veuret a tu.

 4. Olga Marín Castellví

  Maria Pau, tot allò mal fet, passa factura a qui ho fa, després li ha tocat a ella perquè la van fer fora, "Tal faràs, tal trobaràs" no sé la resta de la gent, però jo et trobo a faltar, ets molt tendre y armoniosa i tens un somriure molt dolç.

Deixa un comentari