CLECA EN DIRECTE Malú explica com és la seva relació amb Albert Rivera: "Dorm com un rei"

Albert Rivera i Malú de vacances a Zurich (Tele 5)

La cantant va parlar de la part més personal de l'expolític com a pare i del ritual que segueixen cada nit

La cantant Malú i actual parella de l'exlíder de Ciudadanos, Albert Rivera, va ser la convidada d'aquest dimarts a 'El Hormiguero' d'Antena 3. Després de tres anys d'absència, a causa d'una lesió, la cantant torna als escenaris, després d'haver tingut una filla amb el polític.

Però més enllà dels seus projectes professionals, Malú va revelar com és la seva vida personal al costat de Rivera. "Sóc de sèries, de pelis… i m'encanta aquest moment en el que se't fan les 7 del matí, per estar tota la nit cruspint-te la temporada sencera d'una sèrie que t'agrada", va explicar la cantant, tot i reconèixer que li falta temps: "És veritat que ara tinc menys temps per a dormir amb la nena".

Malú a 'El Hormiguero'

Motos va aprofitar per preguntar a Malú si Albert Rivera també s'encarregava de cuidar a la nena durant les nits. Però la cantant ho va deixar clar: "Ell dorm com un Rei, dorm molt bé". El presentador de 'El Hormiguero', també va preguntar per si hi havia "democràcia" a l'hora d'escollir quina sèrie veuen. El de Ciudadanos, que no és partidari de referèndums, opta per un mètode alternatiu. "De moment hi ha democràcia i hi ha un ritual molt guai, que en triar una sèrie la comencem a veure l'endemà. Perquè et tires una nit només per escollir una entre mil plataformes i se'ns fa la 1 de la matinada. De moment hi ha democràcia i reconec que sóc jo la que a vegades trio quin", va revelar Malú.

Finalment, Malú va explicar quines han estat les últimes sèries que ha vist amb Rivera. "Hem acabat 'El caso Hartung'. És molt 'xula'. I 'Mindhunter', que és una tros de sèrie brutal".

ETIQUETES:

Deixa un comentari