MAL ROTLLO Kiko Rivera esclata contra les càmeres de Tele 5: "Estic fins a la p…"

María Patiño, Laura Roigé i Kiko Rivera a 'Socialité (Tele 5)

El fill d'Isabel Pantoja carrega des d'Instagram contra el programa de María Patiño que s'ha desplaçat al seu domicili de Sevilla

Tele 5 no passa pel seu millor moment. Ha perdut el lideratge d'audiència, el seu reality no acaba de funcionar i ara el fill d'Isabel Pantoja, Kiko Rivera els ha girat l'esquena. El DJ, que ja va criticar a 'Sálvame' fa uns dies per ensenyar unes imatges seves seves de festa, acompanyat de noies i insinuant que havia estat infidel a la seva dona Irene Rosales. Aquest diumenge, Rivera ha tornat a esclatar contra la cadena, en aquest cas contra 'Socialité'.

L'espai presentat per María Patiño, ha enviat a una reportera a les portes de casa seva a Castilleja de la Costa (Sevilla), per conèixer la seva valoració a la revelació que la seva tieta, Teresa Rivera, va fer aquest dissabte al 'Deluxe'. Segons aquesta, la seva mare Isabel Pantoja, hauria estat infidel al 'Paquirri', amb una altra dona.

Quan el DJ s'ha adonat que l'equip de Tele 5 estava a sota de casa seva, ha fet un directe a Instagram per denunciar l'assetjament que pateix. "Estic fins a la p… d'aquests d'aquí sota. Una cosa és que tu vagis un dia perquè et truquen o et guanyis la vida de la manera que vulguis, però ser pesat o fer aquest assetjament com fan ells, no. Jo tinc el dret de parlar i explicar el que em surti dels 'collons', però ningú ha d'estar a sota de casa meva 24 hores, això no s'ho busca ningú", ha dit Rivera visiblement enfadat.

"Visca Antena 3. Em mola molt i la miro moltíssim. Veig els programes que hi ha com 'Tu cara me suena', això de les màscares, mola molt…", ha revelat Kiko als seus seguidors.

La reportera respon: "Guanya diners perquè nosaltres som aquí"

El programa de Tele 5, ha tornat a connectar amb la periodista desplaçada a la casa del fill de Pantoja, després de veure el vídeo d'Instagram contra ells. "Jo volia dir-li que si ell té l'oportunitat d'anar als platós de televisió, de fer exclusives i de rentabilitzar tots els seus problemes familiars que té, és perquè aquí estem molts companys esperant les seves paraules. Sabem que no li agrada donar-les gratis, sinó fer-ho cobrant. Igual tant malson no som quan el que li interessa és anar incrementant els seus guanys", ha dit Laura Roigé, periodista de 'Socialité' desplaçada a la vivienda de Kiko Rivera.

ETIQUETES:

Deixa un comentari