El motiu pel qual TV3 no va emetre el desenllaç de 'Crims' i que indigna a l'audiència

Albert López i Rosa Peral

La cadena pública emet un especial informatiu sobre la Covid i ajorna el final d'un dels seus programes de més èxit

Els espectadors esperaven amb candeletes el 4rt i últim capítol del 'Crims' sobre el cas de la Guàrdia Urbana, previst per al dilluns 4 d'octubre. Però un tuit del seu presentador Carles Porta, va posar en alerta als seus seguidors: "ATENCIÓ, capítol final, dilluns 11 d'octubre." "Quina estafa és aquesta" "Catalunya no s'ho mereix això" o "Esteu jugant amb nosaltres", han estat alguns dels missatges d'alguns usuaris de Twitter a la notícia.

Però quina és la raó de l'ajornament?

Segons va informar elmondelatele.cat, TV3 va decidir emetre un altre especial sobre el coronavirus i les vacunes a "Volem saber", que no estava previst i que va deixar als espectadors incrèduls. L'espai presentat per Núria Solé, va abordar amb experts les incògnites que encara hi han sobre la vacuna. Però l'audiència va fugir: 151.000 espectadors i un baix 8,3% de quota. A les xarxes el cabreig va ser monumental, tal que una de les investigadores que va participar a l'especial de la covid, Bea Mothe, ha volgut llançar un dard amb ironia: "Els que ahir ens van odiar, que descansin".

Segons ha explicat aquest dimarts, el periodista Rocco Steinhäusser a RAC1, TV3 hauria decidit programar l'especial perquè l'equip de Carles Porta no tenia enllestit el 4rt capítol del cas de la Guàrdia Urbana. Segons el periodista, la cadena hauria començat a emetre el Cas de la Guàrdia Urbana abans d'hora per remuntar les audiències, tot i l'advertiment de Porta de que no ho tindrien enllestit a temps. TV3 va començar a emetre els episodis i aquesta setmana, l'últim episodi no estava llest per emetre i al seu lloc, hauria preparat l'especial del coronavirus. Si res no canvia, dilluns 11 d'octubre els espectadors podran acabar de posar llum a la foscor. Mentrestant, el 'Polònia', ja ha preparat el seu particular gag:

El desenllaç del cas

El cas de la Guàrdia Urbana arriba a judici amb dues versions completament contradictòries. Tot i així, la fiscalia i l'acusació particular estan convençudes que, en realitat, van cometre el crim entre tots dos. Però tenen pocs elements per demostrar-ho. I no hi ha cap prova que pugui assegurar quina va ser l'hora del crim, de quina manera el van matar, qui va ser l'autor material i, sobretot, perquè el van matar. En l'últim capítol coneixerem la veritat oficial del cas de la Guàrdia Urbana i el que el jurat va considerar que havia passat la nit de l'1 de maig de 2017. Serà dilluns 11 d'octubre, si la covid i TV3 ho permeten.

ETIQUETES:

Comentaris ( 9 )

 1. Joan

  Si al final, el que voleu sentir tots, es com ella diu a les amigues en llenguatge vulgar, que quant estigui al cos, s'els passarà a tots per la pedra; També veure si en els wattsaps, diuen alguna marranada més, o es tiren els trastos pel cap després de dir-se t'estimo, algunes escenes de com els policies (que són persones també) al seu temps lliure o a la feina la caguen amb algo, i dir com els de la trinca, "Guaita que fan ara… hi ha més marro encara" per comentar-ho el dia següent amb la Remei o el Paco…. 😉 es que no tenim solució… Si al capítol del Covid, hagués sortit com a la Antònia, li fiquen un tub pel nas que li arriba a l'estómac amb una cámara endoscòpia, hi ha una emorragia, al cirurgià se li esquitxa la cara, i la pacient es mor, rollo House, ens haguéssim quedat tots amb el cul enganxat també a la cadira.

 2. Salvador

  Esperar augmenta el morbo… Ho sap tothom

 3. Ester

  Què li passa a TV3?
  Fins i tot els/les que us seguim de sempre ens costa seguir fent-ho.
  La sèrie turca és patética, segons la meva opinió.
  Però no emetre un capítol que esperava l'audiència, és força injustificat. No voldria creure que algú hagi decidit emetre un especial covid esperant que tingués la mateixa audiència que durant el temps del confinament, oi que no?

 4. Capita Bilis

  Esta clar que la vacunació a baixat i ja no saben que fer perque la gent es vacuni i han anat a robar l'audiencia del programa mès vist. Recomano que el proxim cop ho facin durant un partit de futbol o una cursa de cotxes o motos. Si tenen el que han de tenir.

 5. Marc mb

  TV3 ?

  No has fet res!

 6. Noelia

  El tema covid l,haguessin pogut ficar el 11 al cap i la fi no ve d,un any més . . la majoria de gent tindrà pont, també audiència,espero qe aqet dilluns no en tingui gens,

 7. Txell

  Estem indignats! Hem posat la tele només per això i ens posen el programa de xufa. Per a mi q volen agafar la gent q veu crims per l'audiència. Nosaltres desconnectem! Au!

 8. Joana Raja Rigall

  Jo crec que no hi ha per tant. Només cal esperar una setmana. Jo he esperat el darrer James Bond casi 2 anys.. Al final ha arribat i ha valgut molt la pena.

 9. Carolina Lluch Cruz

  M'indigna que s'ajorni l'últim capítol de "crims " de la Guàrdia Urbana, esperava veure-ho aquest dilluns amb candeletes… sens dubte és el millor programa de tv3. 😣

Deixa un comentari