'SECRET STORY' Un fitxatge estrella de 8TV apareix a Tele 5 de comentarista amb Jordi González

Jordi González i Frank Blanco a Tele 5

El català Frank Blanco, va ser un de les noves incorporacions de la primera gala dels diumenges de 'Secret Story', entre la sorpresa dels espectadors

Aquest diumenge 12 de setembre, Tele 5 va emetre la gala del seu nou reality, 'Secret Story', una versió més del 'Gran Hermano' de tota la vida amb famosos. Jordi González, el presentador habitual dels diumenges, va estrenar tertulians i va sorprendre a molts espectadors. El català, Frank Blanco, era un dels nous fitxatges que comentarà a partir d'ara el concurs. Es dona el cas que Blanco és una de les cares de la nova 8TV amb el seu programa diari 'PAM!' que s'emet de de dilluns a divendres de 14.30 a 17h.

"Algú m'explica què hi fa Frank Blanco de col·laborador de 'Secret Story'? Curiós", va comentar un usuari, entre una allau de comentaris sorpresos amb el fitxatge del català. Molts van fer referència a la seva evolució televisiva: del 'Zapeando' de La Sexta a comentarista de Tele 5. "Amb el que ell va arribar a ser", va escriure un altre usuari. Tot i això, el periodista de Mollet no és la primera vegada que forma part de l'engranatge d'un reality. Va ser col·laborador dels debats de 'Gran Hermano 12+1', amb Jordi González, i l'any 2013, el va rellevar com a presentador de 'Gran Hermano 14'. El periodista va desvetllar la seva nova feina en una fotografia des dels passadissos de Tele 5.

Alguns fins i tot van demanar que Blanco substitueixi a Jordi González a la presentació. L'ex de TV3 i City TV, acostuma a rebre dures crítiques a les xarxes socials per la seva actitud a la pantalla. De fet, aquest diumenge, González va deixar sense alè a l'audiència amb un "¡qué os calléis, coño!", que va dirigir als concursants. "Intento donar-li sempre una oportunitat, però no puc amb Jordi González, ho sento. No entenc què fa presentant 'Secret Story' si no vol. Més 'soso' impossible.", va dir un usuari a les xarxes socials.

Pluriempleat

Sembla que el repte d'aixecar la franja dels migdies a 8TV no és suficient per a Blanco. La darrera setmana també el vam poder veure a 'Cuatro al Día', on acaba de fitxar com a col·laborador puntual. Per tant, a partir d'ara el de Mollet tindrà unes setmanes frenètiques, a 8TV, Cuatro i Tele 5. De moment els tres espais s'han estrellat a les audiències. Podrà amb tot o farà 'PAM!?

ETIQUETES:

Deixa un comentari