Un famós de Tele 5 es declara bisexual i Jorge Javier Vázquez embogeix

Jorge Javier Vázquez a 'Sábado Deluxe' (Tele 5)

Un polígraf al francès Tom Brusse, revela que va mantenir relacions sexuals amb un home durant una orgia

Nit pujada de to a Tele 5. El francès Tom Brusse va ser un dels convidats de 'Sábado deluxe' i va deixar anar una bomba durant el seu 'polideluxe'. La majoria de preguntes de l'exconcursant de 'Supervivientes', van fer referència a la seva ex, la catalana Sandra Pica i a les seva vida sexual. Tot va anar sobre el previst, fins a la darrera pregunta: "Has tingut alguna relació sexual amb algun altre home?"

Jorge Javier Vázquez, un declarat fan del francès, tot i que sempre amb un to irònic, es va quedar perplex. Però no va ser l'únic que es va quedar amb la boca oberta pel resultat del polígraf de Conchita. Col·laboradors i fins i tot redactors del programa es van quedar darrere les càmeres per veure quina era la resposta. Brusse va respondre que no havia tingut relacions amb cap home, però el veredicte del polígraf, va dir el contrari. "Menteix", va dir Conchita i el plató va esclatar. Brusse va començar a córrer i Vázquez no s'ho podia creure. María Patiño va començar a cridar "Jorge, ho has aconseguit, ha arribat el teu dia" i a cantar la cançó "No dejes de soñar". Jorge Javier no va poder amagar la seva felicitat després de les floretes que ha llançat al francès en totes les seves aparicions a la televisió. "No hi ha en aquests moments persona més feliç", va dir Vázquez.

"Sóc bisexual"

Tot va començar a partir de les preguntes de caire sexual. "Has fet un trio?", al que el francès va respondre "sí". Les preguntes van anar pujant de to: "Has participat en alguna orgia?", "Sí a Marbella, amb homes i dones", va dir Brusse. Però la pregunta del milió va ser: "Has tingut alguna relació sexual amb algun altre home?" "No", va dir Tom, però el polígraf el va desmentir. Tom Brusse no va voler donar gaires detalls, però la insistència dels col·laboradors, va dur-lo a explicar-se. "A mi m'agrada provar de tot. Jo provo de tot i veig el que m'agrada i el que no m'agrada, com el menjar". El francès va revelar que el seu primer afer amb un home va passar uns mesos enrere i María Patiño va explotar: "Ai que és recent", es va llançar al terra i li va dir a Jorge que tenia opcions amb ell.

Jorge Javier Vázquez no es va tallar: "Ho tornaries a fer?" i Brusse va ser clar: "si passa una altra vegada, passa". "Ai, Jorge! Que està ja el plat fet!", cridava Patiño. El francès va explicar que la relació va tenir lloc en una orgia i que "no diré que no m'ha agradat". Els col·laboradors li van preguntar si hi havia hagut penetració, al que va respondre que sí, ocupant ell el rol d'actiu: "La sensació no va ser diferent a la penetració a una dona". "Mare meva haurem d'anar dilatant", va dir entre somriures Vázquez.

ETIQUETES:

Deixa un comentari