APOSTA ARRISCADA Terratrèmol a Tele 5: fulmina un programa i avança el seu prime time a les 20h

Plató d''Alta tensión' (Tele 5)

Revolució a la cadena privada espanyola que decideix emetre els seus programes nocturns al vespre per guanyar a 'Pasapalabra'

Tele 5 ha decidit capgirar la seva graella després de veure com Antena 3 li ha passat al davant a l'agost i no aconsegueix revertir la situació al setembre. Els responsables de la cadena han decidit avançar les ofertes estel·lars de Telecinco a les 20:00h, amb l'objectiu de batre d'una vegada per totes a 'Pasapalabra', que lidera cada vespre a Antena 3 de 20 a 21h. Aquest dimecres, el concurs del 'rosco', va aconseguir una quota del 18,8%, seguit de TV3 amb l'Està Passant' (15,4%) i deixant en un ridícul 4,8% a Tele 5 i el seu concurs 'Alta tensión'. Aquestes dades han precipitat el moviment als despatxos de Mediaset que ja ho ha intentat de totes les maneres: primer amb la versió 'Tomate' del 'Sálvame', després amb un altre concurs 'El precio justo' i finalment amb el fallit 'Alta tensión'. Però cap ha pogut fer ombra a 'Pasapalabra'.

Els canvis

En un comunicat fet públic per Mediaset aquest dijous, explica que "Telecinco avança, a partir de la setmana que ve, l'inici i la finalització dels seus continguts estel·lars de la nit, que començaran a les 20.00 hores. El nou horari s'inaugurarà a partir del pròxim dimarts amb la gala de 'Secret Story' presentada per Carlos Sobera". Tot i aquest sorprenent canvi, l'informatiu de Piqueras, es mantindrà intacte a les 21h. Christian Gálvez i el seu 'Alta tensión' passaran als migdies de Cuatro.

Amb aquest moviment, Tele 5 vol intentar guanyar a 'Pasapalabra', amb allò que millor li funciona: els seus realities i programes nocturns, que ara s'inciaran a les 20h, s'aturaran de 21 a 22h i es reprendrà la seva emissió quan acabi l'informatiu. Un canvi inèdit al panorama televisiu a l'estat espanyol que deixa un mar de dubtes: què passarà quan emetin una pel·lícula o una sèrie? Aviat en sortirem de dubtes.

Així quedarà la graella diària de Tele 5

De 20 a 21h: Inici del programa estrella o reality

De 21 a 22h: 'Informativos Tele 5'

A partir de les 22h: Continuació del programa estrella o reality

ETIQUETES:

Deixa un comentari