Tele 5 expulsa a una concursant de 'Secret Story', després d'una agressió en directe

Sofía Cristo a 'Secret Story'

Sofía Cristo, va perdre els nervis i va empènyer a Miguel Frigenti

Tele 5 no aixeca cap. Després de perdre el lideratge a l'agost i caure al 3er lloc per darrere de TV3 i Antena 3, la nova temporada de la cadena privada està de pega. Ni els realities 'Secret Story', i 'La isla de las tentaciones', ni la nova edició de 'Got Talent'. Cap d'ells està funcionant com s'esperava i Antena 3 guanyarà el setembre a la de Mediaset a Espanya i TV3 ho farà a Catalunya. Peò per si no fos poc, aquest dimarts, durant l'emissió de la gala de 'Secret Story' amb Carlos Sobera, es va viure un dels moments més desagradables de l'edició. Una agressió física en directe de la filla de Bárbara Rey, Sofía Cristo al tertulià de 'Sálvame', Miguel Frigenti. L'organització no va tenir miraments i va expulsar immediatament a Cristo.

L'incident va sorgir arran de les tensions amb Miguel Frigenti, que van desembocar en una forta discussió entre el col·laborador i Sofía Cristo. Cristo va acabar insultant a Frigenti i ell es va aixecar del sofà tapant-se les oïdes i cantant i ella, va reaccionar amb una empenta. La resta de concursants van separar-los a cuita-corrents però les càmeres ja havien captat el moment i Sobera va ser clar: "L'espectacle és senzillament lamentable. Es pot estar enfadat, criticar, ser dur, però això és lamentable i no aporta res al vostre favor". Cristo, es va veure venir el desenllaç: "Saps què et dic? Que abans que em feu fora em piro jo". El presentador va intentar calmar els ànims i la concursant va lamentar els fets: "Demano perdó, però jo no necessito cap trama per a estar en aquesta casa, en tinc prou amb mi mateixa. No vull estar amb una molt mala persona. No es pot estar amb ell perquè només posa merda entre tots, em supera, m'ha tret dels nervis. Em vull pirar. No tinc necessitat, tinc una vida de puta mare fora com per a passar-la amb aquest ésser".

En aquest punt, el presentador va voler ser contundent i va deixar clar que era el programa qui l'expulsava: "Això per a mi no és gens agradable, heu perdut els nervis i tu has traspassat la línia. No és que marxis, és que l'organització no té més remei que expulsar-te". Cristo no va tenir més remei que acceptar la decisió i abans de marxar va reafirmar-se: "Ho assumeixo i demano perdó pels insults. En tota la resta em reitero. M'emporto amics, ho sento però les coses passen per alguna cosa. No havia de ser aquí i ja està".

ETIQUETES:

Deixa un comentari