Sorpresa a RAC1: Una ex de 'Crónicas marcianas', fitxada en directe

Marisol Galdón

Marisol Galdón que també havia treballat a TV3 amb Albert Om, havia denunciat la seva precària situació laboral a Jordi Basté

La comunicadora i escriptora catalana Marisol Galdón, ha llançat un crit de socors. Amb un vídeo que va publicar fa pocs dies a les xarxes socials i que va deixar sorpresos a molts companys de professió: "Tinc més de 50 anys i no tinc feina". Una situació que ve de llarg i que ja la van obligar a vendre's la casa l'any 2014, per falta d'ingressos econòmics.

Galdón que va començar la seva carrera l'any 1983 a Catalunya Ràdio i al 89 va ser discjòquei, també va tenir un paper destacat a RTVE a 'La tele de tu vida'o al programa en català 'Plàstic'. A Antena 3, va ser membre del jurat de 'Lluvia de Estrellas', va tenir una secció sobre sexe al 'Crónicas marcianas' de Tele 5 i va ser col·laboradora del magazín 'El Club' d'Albert Om a TV3 fins al 2008. Fa uns dies Galdón va ser a La Sexta on va alertar: "Quan fas 45 anys aprofita, perquè la feina de les dones escasseja".

Aquest dilluns, la comunicadora ha passat pels micròfons de Jordi Basté a RAC1 per explicar la seva delicada situació laboral. Ha estat durant la secció dels dilluns sobre televisió amb el crític David Broc, quan Basté ha preguntat a Galdón: "T'hi veus parlant de tele?". "Home de 'Supervivientes' i coses d'aquestes no…", ha dit amb poc entusiasme l'escritpora. Basté ha seguit insistint a la convidada: "home pots parlar de la tele d'abans, posat'-hi aquí, amb el David Broc. Ell que parli del present i tu del passat". Galdón, que no sabia si l'oferiment era de veritat i s'ha mostrat reservada, fins que Basté ha llançat la seva oferta en directe: "Doncs mira Marisol Galdón, quedes fitxada no en parlem més". "Vinga perfecte! ja tinc una feineta!", ha celebrat la comunicadora.

El presentador de RAC1, ha volgut definir a la seva nova col·laboradora d'una manera peculiar: "La Marisol és una de les persones més 'locas' que he conegut mai, a més que la vaig conèixer amb 20 anys i era una època on tots estàvem com una regadora. Un petó, Benvinguda a la casa".

ETIQUETES:

Deixa un comentari