ENGANXADA Lydia Lozano esclata contra Laura Fa i ella respon: "Cremeu-me a la foguera"

Lydia Lozano a 'Sábado Deluxe'

La periodista catalana es defensa de la seves paraules amb Gabriel Rufián, on va definir sense embuts als col·laboradors de Tele 5

Laura Fa torna a ser el centre de la diana pels seus companys de 'Sálvame' a Tele 5. L'entrevista que la periodista va concedir a Gabriel Rufián al seu canal de Youtube, ha provocat una allau de reaccions entre alguns dels col·laboradors del programa de Jorge Javier Vázquez. Fa no va mossegar-se la llengua a l'hora de definir als seus companys. "Jorge Javier és un geni" i amb Kiko Matamoros, tot i la gran distància que mantenen ara, "ens portaríem bé en circumstàncies normals". Més mal parades van sortir María Patiño, de la que va dir "és peculiar" i Paz Padilla a qui veu "desubicada".

Aquest dissabte a la nit, durant l'emissió del programa 'Sábado Deluxe', va ser el torn de Lydia Lozano. "L'altre dia la nostra companya Laura Fa, en una entrevista amb Rufián a Catalunya que se suposava que anava a parlar de política, va acabar parlant de 'Sálvame' i dels companys. I la veritat que haig de dir, i t'ho dic, Laura, per si ens estàs veient: el que vas dir de mi ho tinc ja superat… Però el que has dit de Chelo em sembla tan lleig…", va dir Lydia, visiblement enfadada.

"Qui ets tu per a dir-li a una persona que es jubili? Tu no ets ningú per a dir-li a ningú que es jubili. La gent es jubila quan li dóna la gana, i més en aquesta professió. Ens tallem la cua quan ens dóna la gana! Qui ets tu per dir-li que està acabada? Ja ho vas dir de mi, estem tots acabats? […] Saps el que em fa pena? Que Chelo sopa amb tu sempre que estàs a Madrid, sempre està al teu costat a l'hotel perquè no et quedis sola. Així es parla d'una companya? […] "De mi ha dit que sóc classista, masclista, que no puc parlar ni de violència vicària ni del maltractament a la dona. I que ja m'haig de retirar, que sóc una 'showoman'…", va seguir Lozano. Una resposta que va ser aplaudida per Patiño: "No deixaré a Lydia sola. Jo també m'uneixo a les seves paraules".

Laura Fa es defensa

Davant de la irada reacció de Patiño i Lozano, Laura Fa ha volgut respondre a les seves companyes des de Twitter: "Una altra que no ha vist l'entrevista, enganya l'audiència (cosa habitual) i tot per cobrar-se les seves venjances particulars. Doncs res, cremeu-me en la foguera i gaudiu de l'espectacle. Show must go on", ha dit a les paraules de Lydia Lozano al 'Deluxe'. Però Fa no ha deixat sense respondre a Patiño: "No hi ha ni un sol desqualifitcatiu als meus companys. I si tu vols alimentar l'odi a les xarxes cap a mi, guiar-te només pels titulars i cabrejar-te sense venir al cas, fes-ho. Allà tu amb aquest respecte que dius que tens. Per donar lliçons cal predicar amb l'exemple. Estic molt tranquil·la. Moltíssim".

Patiño va seguir llançant dards a Fa: "Porto molts anys en aquesta professió. Els meus pares em van ensenyar que l'única manera d'integrar-te en la vida és conviure amb persones diferents sense assenyalar-les per no ser com tu". La xarxa, tot i que dividida, va aplaudir la valentia de la periodista catalana per parlar sense embuts: "Jo no veig cap falta de respecte en aquesta entrevista, és més, m'ha agradat ja que m'hi he vist representada. La Patiño, només ha llegit un titular malintencionat", va escriure una usuària.

ETIQUETES:

Deixa un comentari