You are currently viewing Les 5 sèries més prometedores de la setmana

Les 5 sèries més prometedores de la setmana

Per Toni de la Torre

Busques sèrie nova? Aquestes són les estrenes més destacades previstes per aquesta setmana:

Un capità

De què va? És una sèrie biogràfica sobre Francesco Totti, un dels jugadors de futbol italiana més estimats al seu país en part perquè va passar tota la vida jugant al seu club de sempre, l'A.S. Roma, rebutjant ofertes d'altres clubs, i en part pel seu talent futbolístic i el seu paper com a capità de l'equip i de la selecció italiana. La sèrie explica la seva vida combinant imatges d'arxiu i una part dramàtica amb actor.
Gènere: 
Biopic

On? Filmin
Quan? Dimarts 28 de setembre

El caso Hartung

De què va? Nova sèrie criminal nòrdica basada en una novel·la de Søren Svejstrup, conegut per ser el creador de Forbrydelsen (The Killing), sèrie de referència del gènere. La nova sèrie es presenta amb el cas d'un asssassí que deixa, al costat dels cadàvers, uns ninos fets de castanyes, que són el seu segell. Els dos detectius descobreixen que el crim podria estar relacionat amb  la desaparició de la filla de la ministra d'afers socials.
Gènere: Criminal
On? Netflix
Quan? Dimecres 29 de setembre

The Great North

De què va? Nova sèrie d'animació sobre un pare solter que viu a Alaska amb els seus quatre fills. Tota la seva vida gira al voltant de donar tot el que pot als seus fills, tot i que això el porta sovint a ser sobreprotector. Els seus esforços per mantenir la família unida es combinen amb la comèdia en aquesta sèrie que té al darrere als creadors d'altres sèries d'animació similars com Bob's Burgers o Central Park.
Gènere: Animació
On? Disney
Quan? Dimecres 29 de setembre

La fortuna

De què va? Aquesta sèrie dirigida per Alejandro Amenábar presenta la història d'un diplomàtic que, sense voler-ho, es trobarà cercant un tresor que es va perdre al fons del mar al principis del s. XIX, endinsant-se en una trama d'interessos polítics que el superarà. La sèrie, adaptació del còmic "El tesoro del Cisne Negro" de Paco Roca i Guillermo Corral, és una co-producció amb actors espanyols i nord-americans.
Gènere: Aventures
On? 
Movistar+

Quan? Dijous 30 de setembre

Maid

De què va? Fugint d'un home maltractador, la protagonista d'aquesta sèrie intentarà trobar una nova vida amb el seu fill i, per guanyar-se la vida, treballarà com a dona de fer feines. La protagonista és Margaret Qualley (The Leftovers) que treballarà amb la seva mare a la vida real, Andie McDowell, interpretant també la seva mare a la ficció. La sèrie està basada en el llibre auto-biogràfic d'Stephanie Land.
Gènere: Drama
On? Netflix
Quan? Divendres 1 d'octubre

Deixa un comentari