NOVA TECNOLOGIA La televisió valenciana ho aposta tot als informatius

Imatge del nou plató d'informatius d'À Punt

À Punt renova el plató de les notícies i incorpora la realitat augmentada

La televisió pública valenciana, 'À Punt', ha presentat aquest dijous des de Burjassot les novetats que prepara la cadena per a la tardor. Una roda de premsa a càrrec del director general d'À Punt Mèdia, Alfred Costa, i a la que ha assistit elmondeltele.cat.

Durant la presentació s'han mostrat els nous decorats de l'estudi 3 i s'ha pogut visualitzar la realitat augmentada, l'última tecnologia que utilitzarà a partir d'ara l'espai "L'oratge" dels Informatius i que consisteix en una integració d'elements 3D en un entorn real. També canvia la taula, que ara és més gran, de tipus modular, per a poder donar cabuda a set persones alhora. El nou plató d'Informatius estrena decorat, però també la ubicació de la nova pantalla gegant de 18 metres (videowall) des de la qual es projectaran fotos, vídeos i titulars. Els informatius també canvien l'aparença. Des de casa els espectadors i espectadores s'adonaran dels nous estils de la retolació i grafisme.

Raquel Pérez Ejerique, directora d'Informatius, ha assenyalat que aquesta temporada volem fer un salt: un salt en qualitat tècnica i audiovisual, i per això estrenem un nou estudi equipat amb la tecnologia més capdavantera. Un salt per acostar-nos a les valencianes i els valencians. "Contar-los el que passa ací, i explicar-ho. Amb informació en directe des de les 7 del matí, que obrim la ràdio, fins a les 10 de la nit, que tanquem l'estudi de televisió."

Un nou magazín matinal

La televisió pública vol seguir consolidant-se i per això aposta per dotar de contingut a al franja del matí amb el nou programa 'A la Ventura', que la pasada temporada s'emetia els divendres a la nit. Ara, canvia d'hora i de format per a transformar-se en un magazín que s'emetrà de dilluns a divendres d'11 a 13h. La presentadora Marta Ventura conduirà el programa especial del Nou d'Octubre, data assenyalada per als valencians i valencianes, en la qual s'estrenarà el nou plató del programa.

"L'objectiu és el mateix: explicar-los l'actualitat del dia parant atenció especial a les notícies de casa, les més de prop. Servirem la informació com ens agrada: de manera clara, directa, sense romanços. I continuarem amb el to desenfadat i didàctic que ens caracteritza. Volem informar-los, però també entretindre'ls", ha explicat la seva presentadora. A partir del dia 13 d'octubre el nou programa serà el d'un magazín vinculat a l'actualitat, amb l'objectiu de donar tot el que passe cada dia de manera atractiva, didàctica i amb un to distés diferent dels Informatius. 

AIXÍ SERÀ LA PROGRAMACIÓ DIÀRIA a partir del 13 d'octubre

9h Les notícies del matí (informatiu)

11h A la Ventura (magazín)

13h Això no és normal (concurs)

14h Notícies Migdia

15.15h Atrapa'm si pots (concurs)

16.15h Bona vesprada (magazín)

20.15h Terra viva (méteo)

21h Notícies Nit

Altres programes destacats

L'aposta d'À Punt no només es basa en al graella diària, on ja fa dies que han tornat el magazín de les tardes de Màxim Huerta, 'Bona Vesprada', o el concurs 'Atrapa'm si pots' amb Caroline Ferre. També s'ha estrenat un nou concurs als migdies 'Això no és normal' i retorns de programes d'èxit com l'adaptació valenciana de 'Joc de Cartes', 'Cartes en Joc' o l'espai de reportatges d'investigació 'Zoom'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari