DIUMENGES A LA NIT TV3 confirma que emetrà la sèrie turca 'Bir Aile Hikayesi'

‘Bir Aile Hikayesi’

Traduïda com a 'Germans', s'emetrà les nits de diumenge després del '30 Minuts'

L'any 2018, Atresmedia decidia apostar per 'Fatmagül', una sèrie turca per mirar d'omplir la graella dels seus canals de TDT i l'èxit va ser tal, que el grup privat va trobar un filó per augmentar la seva audiència. Ara les televisions autonòmiques de Galícia, Canàries, Andalusia i Catalunya s'han unit per adquirir els drets de 'Bir Aile Hikayesi' (traduïda com a 'Germans'), la seva primera sèrie turca. Una decisió que vol replicar l'èxit aconseguit per Antena 3 amb 'Mujer', 'Mi Hija', 'Tierra Amarga' o 'Inocentes'.

'Bir Aile Hikayesi' consta de 50 capítols i les cadenes autonòmiques han optat per seguir el model d'Antena 3 i dividir els episodis en entregues de 45 minuts. Aquest dilluns 30 d'agost, el cap de Ficció de TV3, Oriol-Sala Patau, ha confirmat la notícia avançada per elmondelatele.cat a Catalunya Ràdio i ha avisat a l'espectador: "Notarà que és un producte diferent, però que enganxa molt". Actualment la cadena pública l'està doblant al català i l'emetrà a partir del mes d'octubre. Ocuparà les nits de diumenge després del '30 Minuts'.

Èxit o fracàs?

Aconseguiran repetir l'èxit d'Antena 3? Quina acollida tindrà una sèrie turca doblada al català? Es donarà cabuda a trames amb contingut masclista? Les sèries emeses per Antena 3 han obtingut l'aval de l'audiència. El capítol final de 'Mujer' va reunir a 201.000 espectadors (15,1%) i 'Mi Hija' va liderar la nit del darrer diumenge amb 199.000 (15,1%). Per la seva banda, 'Tierra Amarga', que s'emet cada tarda també a Antena 3, creix a cada emissió i aquest divendres 6 d'agost va reunir a 162.000 (15,2%). menys sort ha tingut l'aposta de Tele 5 per les sèris de Turquia i va acabar relegant 'Love is in the air' al seu canal Divinity. A TV3, la sèrie italiana 'El Paradís de les senyores', també bat rècords i ja supera al mateix 'Sálvame'.

Així és 'Bir Aile Hikayesi' (Germans)

Basada en la sèrie nord-americana 'This is us', narra la història de quatre persones nascudes el mateix dia, tres germans i el seu pare. La sèrie es desenvolupa en dues línies temporals, a principis dels 90 i en l'actualitat. Protagonitzada per una de les actrius de 'Love is in the air', posa de manifest els llaços tan forts que uneixen els tres germans.

ETIQUETES:

Deixa un comentari