FITXATGE ESTELAR Rocío Carrasco fitxa com a col·laboradora de 'Sálvame' a Tele 5

Rocío Carrasco a 'Sálvame' (Tele 5)

La filla de Rocío Jurado torna a la televisió però avisa: "Hi ha gent a la que no tinc ganes de veure"

Jorge Javier Vázquez ha donat la sorpresa a les 16h només arrencar el 'Sálvame' d'aquest dilluns. Rocío Carrasco serà nova col·laboradora del programa. "Ni yo estoy preparada para 'Sálvame' ni 'Sálvame' está preparada para Rocío Carrasco", ha assegurat la mateixa Rocío en un vídeo. Es dona la circumstància que aquest dilluns, arrenca la nova graella de tarda a Antena 3 amb la sèrie 'Tierra Amarga' i Tele 5, vol intentar minimitzar el seu èxit amb la presència estelar de Carrasco i retenir així als seus seguidors.

L'anunci que s'ha fet oficial a les 16h, ha guardat per a les 17.30h, els detalls del flamant fitxatge, hora en que ha començat 'Tierra Amarga' a Antena 3. Telecinco ja havia promocionat la presència de Carrasco durant el cap de setmana com a ganxo contra la sèrie turca.

A les 17:30h, s'ha llançat un nou avançament de la conversa amb la filla de la Jurado, ha donat resposta a diverses qüestions que havien quedat a l'aire després de l'emissió de la docusèrie. "Contar la verdad en televisión te ha servido para tener ganas de vivir?", ha estat una de les preguntes que s'ha fet a Rocío. "Si, claro que si, con todo lo que acarrea y con todo lo que conlleva, pero al final te das cuenta que solo es la verdad y la verdad está ahí", ha respost Carrasco.

La filla de Rocío Jurado també ha avisat que tot i la il·lusió que té de tornar a la televisió adverteix: "Hay gente de Sálvame a la que no tengo ganas de ver, pero me las tendré que comer". Si que en canvi, ha revelat que té ganes de veure a Carlota Corredera o Jorge Javier, però que té una conversa amb Paz Padilla, de qui diu que està passant un moment dur. L'actual parella d'Antonio David Flores, Olga Moreno també ha sortit mal parada: "Espero no tener que encontrarme con Olga por los pasillos de Telecinco", ha dit Carrasco.

'Sálvame', ha acabat trucant per telèfon a Rocío Carrasco per intentar treure l'entrellat de la seva participació al programa. "Ho explicaré el dimecres al plató", ha dit Rocío a Jorge Javier. "Jo no vull retrocedir en el meu procés, he d'anar endavant amb coses que m'aportin", ha afegit Carrasco a la pregunta sobre un possible retrobament amb la seva filla Rocío Flores.

ETIQUETES:

Deixa un comentari