Olga Moreno guanya 'Supervivientes 2021' i el fill de Rocío Carrasco la felicita en directe: "ets la millor"

Olga Moreno i David Flores s'abracen a la final de 'Supervivientes' (Tele 5)

David Flores apareix per primera vegada a la televisió per celebrar la victòria de la dona d'Antonio David Flores

'Supervivientes 2021' ha arribat ara sí al seu final. Aquest divendres 23 de juliol, Tele 5 va emetre la segona part de la final del concurs, d'una edició que ha estat la més llarga de la història del format. La participació de la dona d'Antonio David Flores, Olga Moreno, ha estat el centre d'atenció des del seu inici, arran de l'emissió de la doscusèrie sobre Rocío Carrasco. Tot i això, el televot de l'audiència va decidir que la guanyadora dels 200.000 euros fos precisament Olga Moreno.

Després de superar un polèmic televot amb Melyssa Pinto, en que la mare la de la catalana va dir que hi havia hagut problemes per enviar els missatges, Moreno va imposar-se a Pinto. El presentador va respondre que la participació havia estat la més alta des de l'any 2011 i en algun moment s'havia bloquejat el sistema. Moreno es va batre al duel final amb l'italià Gianmarco i es va proclamar vencedora. Va ser quan Sobera va dir el nom de la guanyadora quan es va viure una situació inèdita a plató. Els fills de Rocío Carrasco, Rocío Flores i el seu germà, David Flores, van sortir en directe a felicitar a la sevillana.

David Flores per primera vegada a la televisió

La nit va sorprendre a molts espectadors a les xarxes per la presència dels fills de Carrasco. Va ser a l'entrada a plató d'Olga Moreno quan Rocío Flores va córrer a abraçar-la. "T'ho mereixes. Quina màquina ets, de veritat", va dir Flores a Olga. la dona d'Antonio David va afirmar que l'havia tingut molt present durant "tots els dies" del concurs. I Flores va tornar a lloar-la: "Estem tan orgullosos del concurs que has fet… has fet un tros de concurs, passi el que passi".

Però la gran sorpresa va arribar al final de la gala quan Sobera va pronunciar el nom de la guanyadora de 'Supervivientes 2021'. El fill de Rocío Carrasco i Antonio David, David Flores va sortir en directe per donar una sentida abraçada amb Olga Moreno, que no es creia que fos allà. "Ai, el meu nen! No m'ho crec", va dir la guanyadora que va veure com davant de les càmeres li responia David Flores: "Ets la millor, ets la millor supervivent de tota la història", ho has fet super bé tot. Ets la millor persona que he conegut en tota la meva vida. Et dius Olga Moreno Obrero, la millor del món sencer", assegurava Flores, qui es va fondre en una abraçada amb la guanyadora i amb la seva germana Rocío Flores.

ETIQUETES:

Deixa un comentari