Les il·lusions i les pors de l'aparició  als teatres de les reines de 'Drag Race'

'Paca la piraña', 'Supremme Deluxe' i els ballarins a la presentació

Les 10 concursants hauran de conviure durant la gira i demostrar les seves qualitats per a l'espectacle

Per Nando Escribano

Aquesta setmana s'ha presentat a Madrid el "Gran Hotel de las Reinas", el nou espectacle d'Atresmedia i l'agència catalana 'Locamente' (creadora de les festes LGBTIQ+ més famoses i exitoses del país). En aquest nou xou, totes les participants de 'Drag Race Espanya' crearan un espectacle que inclourà l'humor, el ball, el lypsinc i sobretot uns looks espectaculars i provocadors. Aquest hotel estarà dirigit i presentat per la gran Supremme Deluxe i tindrà com a recepcionista Paca la Piraña. Tot i que les participants de la funció siguin les concursants de la primera edició del famós reality de RuPaul, l'espectacle no portarà la marca Drag Race.

Vaig tenir l'oportunitat d'assistir a la presentació i a l'ambient es respirava, per sobre de tot, il·lusió. Un sector durament castigat per la pandèmia podia per fi donar una bona notícia.

Després de la presentació d'aquest trailer vaig poder parlar amb la Supremme i la Paca. La primera em comentava que estava molt contenta perquè ella porta fent teatre tota la vida. 'Drag Race' ha acabat d'ajudar-la a arribar al gran públic i pensa aprofitar el moment. La veritat és que després de tota la vida a sobre dels escenaris em vaig alegrar molt de veure-la tan feliç. Amb la Paca vaig estar més estona. Em vaig asseure a prendre uns vins amb ella però ella passa del vi. Literalment em va dir "el vino pa' mi chumino". Ella és més de cerveses. La Paca continua al·lucinant de veure com ha canviat la seva vida en tan poc temps. Fa dos anys li costava trobar feina com a 'dona de fer feines' i ara li cauen les ofertes del cel. En té tantes, que n'ha hagut de rebutjar algunes de molt temptadores perquè vol ser fidel a Atresmedia, empresa que li ha proporcionat bons beneficis ("Veneno", "Paca La Piraña, dígame?", jurat a "Drag Race" i ara aquesta nova aventura).

"Pel que podem veure a 'Drag Race' hi ha una mica de tensió entre algunes d'elles i molts temen que la convivència durant la gira sigui una mica complicada"

Està una mica ansiosa perquè tot això és nou per a ella i vol estar a l'alçada. Ha demanat als creadors de l'espectacle poder cantar una cançó de Salomé però no sap si li deixaran fer-ho. En un mes estrenen el Festival Starlite de Marbella i està desitjant conèixer el guió i les cançons del xou perquè d'aquí poc començaran els assajos. És per això que s'ha posat a dieta encara que, us puc assegurar, que aquella tarda se la va saltar ben saltada. Mentre deia "me tengo que adelgazar porque quiero ir ajustada y con flecos" es posava al plat més canapès i jo li deia "aquest xou ho petarà i tu si segueixes així, també acabaràs petant. "Voy a explosionar pero con esto ya ceno", contestava ella mentre reia. Era feliç però només hi havia una cosa que li preocupava en la qual, casualment, coincidia amb la resta: com serà la relació entre les reines? Pel que podem veure a D'rag Race' hi ha una mica de tensió entre algunes d'elles i molts temen que la convivència durant la gira sigui una mica complicada. "A mí lo único que me da miedo es que haya envidias de si una sale más que la otra y haya follón", em deia la Paca. Era el més comentat de la presentació però els organitzadors ho tenen clar: des del primer moment hi ha d'haver un sentiment d'equip, que tinguin clar que totes són bones i que el més important és que la gent s'ho passi bé i que el xou quedi perfecte.

Paca i Nando

Ja m'imagino la directora Supremme reunint-les darrere del teló per cridar de nou allò de… "y no-la-caguéis".

Les entrades surten a la venda l'1 de juliol:

  • 29 juliol: Starlite Marbella
  • 31 juliol i 7, 14, 21, 28 d'agost: Torremolinos
  • 3, 4, 5, 10, 11 i 12 de setembre: Barcelona (Teatre Coliseum)
  • 30 de setembre i 1, 2, 3 d'octubre: València
  • 7 al 31 d'octubre: Madrid
  • 5 i 6 de novembre: Vigo
  • 25, 26 i 27 de novembre: Las Palmas

ETIQUETES:

Deixa un comentari