VERSIONS OPOSADES La versió d'Olga Moreno contradiu a Rocío Carrasco: "no ha existit"

Olga Moreno a 'Ahora Olga' (Tele 5)

La dona d'Antonio David Flores respon als temes més polèmics revelats a la docusèrie de la filla de la Jurado

La dona d'Antonio David Flores, Olga Moreno va ser la protagonista d'aquest dimecres a Tele 5 amb l'especial 'Ahora Olga'. Una entrevista a plató fins a la 1.30h d ela matinada, on Olga va respondre a les acusacions que Rocío Carrasco havia fet a la seva docusèrie.

Abans de rebre a Moreno, el presentador de l'espai Carlos Sobera, va voler dir-hi la seva: "vull dir-los una cosa molt important: en una societat civilitzada, tothom té dret a la paraula. Durant anys, Antonio David ha parlat dels seus fills, després va ser Rocío Carrasco la que va poder fer-ho després d'anys de silenci. Ara Olga ha de tenir aquesta oportunitat, escoltar què s'ha dit d'ella i explicar el que ella consideri".

La recent guanyadora de 'Supervivientes 2021', va haver de respondre a les preguntes dels col·laboradors a plató i escoltar fragments de la docusèrie en que Carrasco es referia a ella. Tot i l'intent d'aclarir diverses situacions viscudes, la sevillana, va reiterar que "no ho recordo, de veritat" i es va limitar a dir que: "He donat molt amor a uns fills que no són meus, perquè necessitaven molt d'afecte. M'hauria agradat que la seva mare fos aquí i no perdo l'esperança". El seu relat a favor d'un acostament entre mare i fills, va fer que alguns col·laboradors preguntessin quantes vegades ella i Rocío Carrasco havien parlat per telèfon i Moreno va respondre que només havia parlat amb ella quan van coincidir a l'hospital.

L'ingrés del fill a l'hospital

El programa va preguntar a Olga per l'ingrés de David Flores l'any 2010, a causa d'una pneumònia i la sevillana va esclatar contra Carrasco. Rocío havia relatat que quan va entrar a l'habitació, es va trobar "una escena dantesca" amb "un nen tombat en un llit d'hospital i una tia igual que jo, ficada al llit amb ell". "Què dona a entendre Rocío Carrasco?", va respondre Moreno, "Per què és dantesc, que jo estigui al llit amb el seu fill?", va insistir la sevillana. "Si va per un altre lloc, Rocío Carrasco, no li ho consentiré", va dir indignada.

Els dies en que el fill va estar hospitalitzat es va viure una certa 'treva', segons les dues bandes. Una situació que Carrasco va aprofitar per demanar ajuda a Olga. Segons va explicar a la docusèrie, Rocío va explicar com la seva filla la començava a insultar i volia trobar la via per arreglar la situació. Per això, va demanar a Moreno que fos discreta i no ho expliqués a la seva filla. Però a la següent visita la filla només entrar per la porta li va etzibar que ho sabia tot. Un episodi que va negar Olga: "A mi mai m'ha demanat ajuda Rocío Carrasco. No ha existit la conversa entre nosaltres en la que Rocío em demana ajuda i no crec que Rocío Flores li hagi faltat el respecte".

L'intent de suïcidi

Durant la conversa, un dels temes més delicats va ser com Moreno es va enterar de l'intent de suïcidi de Carrasco l'agost del 2019. "Tu arribes a saber que Rocío Carrasco s'intenta suïcidar i, com a dona, què fas?, va preguntar Isabel Rábago a Olga. "Com vols que jo ajudi a Rocío Carrasco?", va respondre Moreno, que va relatar que va conèixer l'intent autolític quan Antonio David va sortir de 'GH VIP' i l'advocat els va explicar el que havia passat.

Olga també va explicar que Antonio David va decidir explicar-li a la seva filla Rocío Flores i que aquesta, havia trucat a la seva mare. La versió de Moreno dista de la que va donar Carrasco a la doscusèrie. Segons Rocío Carrasco, Antonio David i la seva filla, s'haurien assabentat de l'intent de suïcidi quan Flores ja estava a la casa de 'GH VIP', moment en que Rocío Flores va entrar a visitar al seu pare i va dir: "no et preocupis, està tot millor del que ho vas deixar".

"No té cony, no en té"

Una de les frases que més han donat la volta, és la que va pronunciar Carrasco durant el relat del judici per la custòdia de David Flores. Segons la filla de la Jurado, Olga va tapar la cara del nen perquè no pogués saludar a la seva mare. Una versió que difereix de la d'Olga Moreno que explic que es va aixecar i li va demanar que saludés al seu propi fill.

"No tiene coño. No lo tiene". "No tiene lo que tiene que tener para, después de hacer lo que ha hecho, levantarse y decirme a mí nada", va dir Carrasco al relat de Moreno durant una entrevista a 'Sálvame Deluxe', en que Olga deia que la mare havia passat de llarg. La dona d'Antonio David es va reafirmar: "És tal qual com ho vaig explicar jo. Si jo fos la mare jo saludo al meu fill encara que no em vegi. David i jo ens aixequem perquè ell saludés i passa pel meu costat, li dic que de veritat que no saludaràs al teu fill?. Moreno va voler explicar que encara que el relat de Carrasco fos cert, "jo agafo al meu fill i li faig un petó".

ETIQUETES:

Deixa un comentari