You are currently viewing <span>PROU AGRESSIONS</span> El contundent missatge de Francesc Garriga contra la LGTBIfòbia
Francesc Garriga (Esport 3)

PROU AGRESSIONS El contundent missatge de Francesc Garriga contra la LGTBIfòbia

El periodista d'esports es va adreçar a l'audiència amb un contundent editorial que s'ha viralitzat a les xarxes

El periodista Francesc Garriga, que actualment presenta el programa 'Onze' del canal Esport 3 ha fet un missatge que s'ha convertit en viral. Garriga, presenta els seus darrers programes al canal d'esports i és que ben aviat rellevarà Geni Lozano a la corresponsalia de Catalunya Ràdio als Estats Units. Arran de les darreres agressions homòfobes a l'estat espanyol, el presentador de la tertulia esportiva, ha volgut fer una editorial amb un missatge diferent i molt contundent:

"Avui vull parlar d'una qüestió que em sembla molt important, i encara que no ho sembli, és important que ho ho fem nosaltres. Aquest cap de setmana han matat un noi de 24 anys a la Corunya i s'està investigant si és o no un crim homòfob. Jo no ho sé, però m'és igual. Ja fa massa dies que sentim notícies semblants. Agressions de persones que l'únic que fèien era anar agafades d ela mà d'una altra persona. (…)

Pensareu que potser no toca parlar d'això en aquest programa, però crec que és just on toca fer-ho. Perquè ho hem de fer tots, això. I no pot ser que això només ho faci el col·lectiu afectat. (…) És important que aquestes agressions siguin rebutjades de forma unànime. Que tots puguem sortir al carrer agafats de la mà de qui vulguem sense por que us fotin una hòstia. Perquè això passa a casa nostra.

I és imprescindible que la reacció no sigui només la del col·lectiu afectat. Ho hem de fer fots i ja prou de pensar: 'Ai pobrets' quan veiem la notícia al 324 i després seguim amb les nostres coses. Prou d'indignar-nos quan la UEFA no posa la bandera de l'arc de Sant Martí en un estadi i després seguim amb les nostres coses.

Ens hem d'aixecar tots. Els que ens poden fotre una hòstia i els que són a casa pensant que a mi això no em pot passar mai. Ho hem de fer tots. Prou ja d'aquestes notícies. Més educació, menys discursos polítics que ho fomenten i acabar amb el fet que per anar pel carrer agafat de la mà de la persona que estimes, puguis rebre una hòstia".

Deixa un comentari