Tom Brusse tomba a Olga Moreno: "Parla de la seva família a totes hores"

Tom Brusse a 'Supervivientes'

Els espectadors es van creure la versió del francès i van deixar a la dona d'Antonio David sense recompensa

Per David Montufo

La desena entrega de 'Conexión Honduras' va reunir aquest diumenge a 203.000 espectadors i va fer un 16,5% de quota a Telecinco. El programa va tenir a 4 protagonistes de la nit: Tom Brusse, Olga Moreno, Sylvia Pantoja i Anabel Pantoja. Per una banda, el retorn de Sylvia a Espanya va ser molt polèmic pel seu retrobament amb la neboda d'Isabel Pantoja. De l'altra, el repàs de Tom Brusse a Olga Moreno durant una prova de sinceritat en què els comentaris de la dona d'Antonio David respecte als fills de Rocío Carrasco, van desembocar en diverses discussions a plató.

Retorn polèmic de Sylvia Pantoja que s'enfronta a Anabel Pantoja

Sylvia Pantoja va entrar al plató de 'Supervivientes', després de ser expulsada del concurs definitivament. Va arribar amb un to calmat i complaent respecte als col·laboradors que eren al plató, però va carregar contra Lara Sajén, pel tracte que ha tingut les dues al concurs i per acusar-la de transfòbica: "Aquesta senyora ha jugat amb mi tot el concurs per fer-se un concurs de protagonista". Davant la reacció d'indignació d'alguns col·laboradors, Sylvia va afegir que Lara només s'havia dedicat a provocar-la i que el seu concurs s'ha basat en dir barbaritats.

Tot i la cordialitat inicial, Anabel Pantoja va seguir picant a l'exconcursant: "Has arribat lluny, encara que no has estat una gran concursant. Jo vaig ser la pèssima supervivent de la meva família, però si arribes allà dient: "No puc tapar-me els ulls ni lligar-me les mans… no se com explicar-me"… on pensaves que anaves, a un resort, maca? Esteu a 'Supervivientes'". Jordi González va donar pas a un vídeo que recollia els moments més destacats d'Anabel Pantoja als platós de 'Sálvame' i el 'Deluxe', en que titllava a Sylvia d''envejosa'. Això va fer pujar el to de la discussió. "Estic una mica farta de la paraula envejosa. Enveja de què? Enveja de cara? Enveja de cos? Enveja de veu? Enveja de què?… Jo l'enveja no la conec, potser l'enveja la tens tu", va dir Sylvia a Anabel. En aquest moment, Anabel va intentar atacar a la cantant on més mal li fa: "Jo de tu? Es pot ser millor cantant que quan et van fer cantar no et sabies ni la lletra de les teves cançons? Et saps les de la teva cosina i no les teves pròpies, visca la cantant!".

Tom Brusse deixa en evidència a Olga Moreno

Els concursants es van enfrontar a un nou joc de recompensa on havien de ser el màxim de sincers possible, i l'audiència a través de la seva votació, decidia el guanyador. Sens dubte, un dels moments més destacats de la nit i, fins i tot, de l'edició, va estar protagonitzat pel repàs que va fer Tom Brusse a Olga Moreno. Davant la pregunta que els hi va fer Lara Álvarez als concursants: "Qui s'acosta més a Melyssa per interès personal?", el francès va respondre, sobre Olga: "Al principi la criticava i no s'entenien bé, però com que ha marxat Marta López i necessitava algú fort de l'exterior, s'ha acostat a Melyssa".

Minuts després, una pregunta sobre qui parlava més de la seva família al concurs, Tom va tornar a llançar una cleca a la dona d'Antonio David: "Jo també recordo a tota la meva família, però no en parlo. Olga és veritat que no deixa de parlar-ne amb tothom a totes hores", fet que va arrencar un fort aplaudiment per part del públic del plató.

Aquests comentaris van ser molt comentats a través de Twitter, i molts usuaris van coronar a Tom Brusse com a guanyador del repte. L'audiència va donar la raó al francès i Belén Rodríguez encara va anar més enllà: "Tom no només ha guanyat el duel, sinó que ha guanyat el concurs dient veritats com punys. Olga ha quedat retratada i s'ha vist quina classe de persona és".

Olga torna a parlar del fill de Rocío Carrasco

Olga Moreno continua fent referències als fills de Rocío Carrasco. En concret, va fer referència al "seu David Flores", amb qui es va casar 'simbòlicament' el dia de la seva boda amb Antonio David Flores, i va voler dedicar-li un altre regal des d'Hondures.

Davant les noves mencions de la dona d'Antonio David Flores, la col·laboradora Belén Rodríguez, es va negar a seguir comentant vídeos on Olga parli dels fills de Rocío Carrasco: "Aquest matí ho parlava amb una amiga. He decidit que no comentaré cap més vídeo d'Olga, en què es faci referència als fills de Rocío Carrasco, perquè em sembla absolutament cruel seguir utilitzant a uns fills que no són teus per fer mal a la seva mare". Les paraules de la col·laboradora van provocar un altre fort aplaudiment del públic, i el suport de Lydia Lozano i el Maestro Joao, que també eren a plató.

Però la reacció que més va sorprendre va ser la de la mateixa Gloria Camila, que tot i ser la defensora d'Olga Moreno, va assegurar que els constants comentaris sobre els fills no la beneficiaven al concurs: "A Rocío Flores li vaig dir que ara mateix, tal com estan les circumstàncies a fora, a Olga no la beneficia al seu concurs ni a Rocío com a col·laboradora."

Belén Rodríguez va voler tancar el tema amb contundència: "Olga no ha fet altra cosa a la seva vida que fer mal", unes paraules que va aprofitar el Maestro Joao per afegir: "Lloar a Olga per tractar bé a uns nens tampoc és. Als nens cal tractar-los bé sempre, siguin els seus fills o no".

ETIQUETES:

Deixa un comentari