ANUNCI SORPRESA Telecinco prepara el concurs 'Alta tensión' amb Christian Gálvez per lluitar contra 'Pasapalabra'

Christian Gálvez (Tele 5)

El programa s'estrenarà previsiblement aquest mateix estiu en la franja que ara ocupa 'Sálvame tomate'

Tele 5 ho vol tornar a intentar. Quan encara fa poques setmanes que la cadena de Mediaset va retirar el concurs 'El Precio Justo' de Carlos Sobera en no aconseguir l'èxit esperat contra l'insuperable 'Pasapalabra d'Antena 3, ara la privada té un nou as sota la màniga. Segons ha avançat 'Yotele', Telecinco ha comprat els drets del mític 'Alta tensión', que estarà presentat per Christian Gálvez.

D'aquesta manera, el comunicador madrileny tornarà amb a la cadena amb format propi un any i mig després de l'abrupte final de 'Pasapalabra'. L'última vegada que va estar en pantalla va ser per a presentar les Campanades de Cap d'Any amb Sandra Barneda des de Gran Canària.

El nou 'Alta tensión' substituirà un altre cop a 'Sálvame Tomate', que ara torna a emetre's de 20 a 21h. Segons 'Yotele', les gravacions del concurs començaran en els propers dies i està previst que s'estreni aquest mateix estiu, previsiblement poc després del final de l'Eurocopa i la graella de Telecinco torni a la normalitat.

'Alta tensión' es una adaptació del format internacional 'Wipeout', que va triomfar a Antena 3 entre 1998 i 1999. Aleshores, estava produït per Gestmusic i presentat per Constantino Romero. L'any 2008, Cuatro va recuperar el concurs amb Luis Larrodera al capdavant. La mecànica del concurs es basa en una pregunta que formula el presentador sobre cultura general i presenta un gran panell que conté diferents caselles amb possibles respostes, algunes incorrectes, que els concursants han d'anar descartant.

Així era 'Alta tensión' amb Constantino Romero

ETIQUETES:

Deixa un comentari