Rocío Flores esclata: "Defensaré a Olga fins que em mori"

Rocío Flores a 'Tierra de Nadie' (Mediaset)

La filla d'Antonio David es va pronunciar davant el qüestionament de l'amistat entre Olga Moreno i Melyssa

Per David Montufo

La novena entrega de 'Supervivientes. Tierra de nadie', amb Carlos Sobera, va ser una de les més entretingudes de l'edició. A banda del tens moment protagonitzat per Rocío Flores, els jocs i la cerimònia de salvació van ser molt polèmics, generant discussions entre els concursants.

Tom Brusse s'allibera de l'expulsió

Els nominats d'aquesta setmana són Omar, Tom, Melyssa i Carlos Alba, el qual haurà d'abandonar el concurs per la seva situació de salut, però falta per conèixer si serà expulsat com a nominat o per baixa mèdica. El primer descartat de la cerimònia de salvació de 'Tierra de Nadie' va ser Omar Sánchez, que va deixar la seva continuïtat al concurs en mans dels espectadors: "Esperem a dijous a veure si em salvo i, si no, és el que hi ha".

Aquesta notícia va deixar el duel final entre Tom i Melyssa, els quals van ser preguntats per Lara Álvarez sobre les seves impressions. "Crec que té més suport que jo. Estaré content per ella si la salven. Està fent un bon concurs i li desitjo el millor", va comentar Tom sobre Melyssa. Però les paraules de Melyssa van tenir un altre to: "Evidentment, si ell se salva, no diré que estaré feliç, perquè em vull salvar jo", però va arreglar-ho matisant que "tampoc li desitjo cap mal".

Finalment, qui es va salvar va ser Tom Brusse, que va quedar sorprès de la decisió de l'audiència: "Estic flipant en colors. Moltíssimes gràcies, Espanya. Us estimo molt". La cara de Melyssa va ser tot un poema; però, a la vegada, va mostrar paraules d'estima cap a l'audiència i esperança de ser salvada a la gala presentada per Jorge Javier: "Confio que l'audiència em salvi demà. Els estimo molt igualment, i gràcies per estar allà".

Rocío Flores s'enfonsa per defensar a Olga Moreno

La gran repercussió de la docusèrie de Rocío Carrasco continua interferint en la complicada defensa d'Olga Moreno a 'Supervivientes 2021', quan parla de la seva família. La darrera polèmica va començar quan la germana de Melyssa, a plató, va mencionar que no s'acabava de creure l'amistat entre Melyssa i Olga. En aquest moment, Rocío Flores va saltar: "Defensaré a Olga fins que em mori", i Marta López va córrer a socórrer a la filla d'Antonio David: "Quina pena quan Melyssa vegi que la seva germana està tirant per terra a Olga". Però la defensora de Melyssa no es va callar: "Quina pena quan surti la meva germana i vegi que Olga li ha dit de tot amb tu".

Però el moment més tens per Rocío Flores va ser minuts més tard, quan Alexia Rivas va exposar que no entenia que Marta López defensés tant a Olga Moreno "quan la coneix de 15 dies", més que la filla del seu marit. I va ser aquest el moment en el qual Rocío Flores quasi es trenca: "Saps per què no defenso a Olga a mort? Per què no em parteixo la cara per Olga com he fet en moltes ocasions? És per la situació que tinc fora". A més a més, Rocío va afegir: "Estic en un punt en què és molt complicat no barrejar les coses de fora i de dins. I si, a sobre, aquí hi ha persones que les barregen… Sempre que em posen coses d'Olga la defenso, i així ho seguiré fent fins que em mori. És una realitat, li molesti a qui li molesti".

Polèmica semifinal del joc de líder

Els concursants, després d'haver participat a un joc de recompensa, es van disputar a una altra prova, la semifinal del lloc de líder. La prova es va anomenar 'Pendents d'un fil', ja que els supervivents havien de mantenir l'equilibri sobre un tronc mentre Lara Álvarez els hi anava demanant que es col·loquessin en determinades postures per complicar el joc. A part del vent i la mar moguda, el joc va ser molt polèmic.

Melyssa va ser la primera a caure, però va ser a continuació quan va tenir lloc la polèmica. Tot va començar perquè Tom Brusse movia el tronc i, quan Lara els va fer estar a peu coix i els concursants es trobaven inestables, el francès va aprofitar per donar un cop de peu a Omar, que va perdre l'equilibri, va caure sobre Olga Moreno i, finalment, va caure a l'aigua. Aquest fet, va fer perdre l'equilibri i la postura a Olga. A la vegada, Tom va perdre la forma que havia de mantenir, i Alejandro va caure a l'aigua. D'aquesta manera, Gianmarco i Lara van ser els suposats guanyadors.

Davant les crítiques dels companys, com la d'Olga Moreno: "Això no val. Que m'ha empentat, Lara", la presentadora a Hondures va comunicar que l'organització del reality revisaria les imatges, i va dir-los: "Quan se us dóna unes normes és perquè jugueu de manera neta. Una cosa és l'estratègia, movent el tronc, i una altra empènyer a un company". Tom va reconèixer que va empènyer a Omar, però es va defensar dient que era part del joc. Finalment, la presentadora a Hondures va comunicar la decisió del programa: "L'organització ha decidit que es repetirà el joc des de just el moment en el qual Tom empeny a Omar", sense poder jugar ni Melyssa, que ja havia caigut a l'aigua, ni Tom, que va ser desqualificat. D'aquesta manera, qui més van aguantar, per mil·lèsimes de segons, van ser Lara i Olga, les quals s'enfrontaran a la prova de líder de la gala setmanal.

ETIQUETES:

Deixa un comentari