Revolució a la graella de TV3

TV3

La televisió pública canvia tota la programació per mirar de mantenir el lideratge que es disputa amb Tele 5 al juny

Duel de titans. A tres dies per acabar el mes de juny, TV3 i Tele 5 estan empatades al 13,9% de quota de pantalla. Els responsables de la cadena pública no volen donar la batalla per perduda i han decidit aixecar tota la programació per mirar de recuperar espectadors i mantenir el seu lideratge. Aquest dilluns, Tele 5 ho té tot de cara per guanyar amb el partit de la selecció espanyola contra Croàcia a les 18h. A les 21h, la privada té un altre partit estelar: França-Suïssa. TV3 ja fa dies que lluita contra els partits de l'Eurocopa allargant el seu 'TN Vespre' fins a les 22.15h i mantenir així els espectadors enganxats.

Però els canvis, són múltiples. Dimarts i dimecres al migdia, TV3 emetrà dos episodis de la sèrie 'Com si fos ahir' ocupant l'espai del 'Tot es mou' fins a les 17:15h. La sèrie lidera la seva franja amb xifres al voltant del 18% i s'imposa a 'Sálvame', que supera de llarg el magazine d'Helena García Melero. La tàctica miraria de mantenir aquest lideratge i rascar unes dècimes més a la quota diària. Aquests són els canvis previstos per als propers dies:

Dilluns 28 de juny

A la tarda, no s'emeten els dos capítols previstos de 'Com si fos ahir' i al seu lloc el magazine 'Tot es mou' comença a les 15:55h, per emetre la Recepció als Polítics presos al Palau de la Generalitat i al Parlament.

A la nit, es canvia la sèrie 'Safe' per l'obra del Tricicle 'Hits'.

Dimarts 29 de juny

El 'Sense ficció' no s'emetrà aquesta setmana, i al seu lloc s'ha programat un 'Especial Informatiu Presos Indultats'

Dimecres 30 de juny

El darrer programa de 'Tabús' sobre la gent gran amb David Verdaguer salta de la graella i s'emetrà l'obra de teatre 'El Pare de la Núvia', del Joan Pera.

Divendres 2 de juliol

El 'Zona Zàping' i 'La gran pel·lícula' deixen pas al 'Preguntes Freqüents' de Cristina Puig

Dissabte 3 de juliol

A partir de les 22h, es podrà veure la 54a Cantada d'Havaneres a Calella de Palafrugell

ETIQUETES:

Deixa un comentari